Chceme svým zákazníkům nabídnout to nejlepší ze světa kosmetiky, co jsme objevili

„Nejdůležitější je pro nás v NuSpring.cz osobní kontakt a spokojený zákazník. Chováme se k němu tak, jak bychom chtěli, aby se lidé chovali k nám.“

Ivanka mala
 
Rozhovor s manažerkou internetového obchodu
NuSpring 
Ivanou Čatajskou
o projektu a obchodu NuSpring.cz.

 

Proč vznikl projekt a obchod NuSpring?

Projekt jako takový vznikl již v roce 2010 z myšlenky několika nadšenců, kteří mají rádi zdraví životní styl. A to s ideou přinést zákazníkům to nejlepší z kosmetiky, co jsme objevili. Kosmetiky je na trhu nepřeberné množství. Spousty jí ale využívá chemii a nekvalitní suroviny, které nejsou pro tělo vhodné.
Proto jsme začali hledat různé značky přírodní a bio kosmetiky, která by přinášela to nejlepší z přírody. Snažíme se najít zastoupení levnějších i dražších značek, aby si mohl každý vybrat a nemusel se finančně vymezovat. Zároveň máme kosmetiku pro běžnou péči o normální, bezproblémovou pleť, i kosmetiku určenou pro kožní problémy jako jsou ekzémy, lupenka či akné. V poslední době zaznamenáváme zvýšený zájem o kosmetiku na pigmentové skvrny, které trápí vysoké procento žen. I tuto kosmetiku u nás najdete.

Jak to nejlepší ze světa kosmetiky hledáte?

Je to opravdu dlouhá cesta. Sami hledáme zdravou, přírodní bio kosmetiku, která je pro tělo opravdu prospěšná. Není testována na zvířatech a neobsahuje parabeny ani minerální oleje (výtažky z ropy). Chceme našim zákazníkům nabídnout takovou kosmetiku, která je ze skutečných surovin. A ne z nějakých náhražek a umělých parfemací, které se tváří přírodně a kvalitně, ale ve skutečnosti ty suroviny ani neviděly. Poté když najdeme něco zajímavého, tak kosmetiku testujeme na sobě, na přátelích a pak když jsme si jistí, ji nabídneme našim zákazníkům.

Kolik značek kosmetiky jste zatím našli?

Dlouhodobě máme ve své nabídce skvělou kosmetiku z Mrtvého moře izraelské značky Minus 417, která hojí různá kožní onemocnění (ekzémy, lupénku, akné). Působí jako prevence proti vráskám, bojuje proti pigmentovým skvrnám a je skvělá i pro běžné lidi, kteří se o sebe rádi starají. V nabídce je jak tělová, tak pleťová kosmetika Minus 417.
V současné době jsme spustili nové značky, které nám pomáhali vybírat i naši zákazníci v soutěžích o testování této kosmetiky. A to slovenskou značku organické kosmetiky Soaphoria, která je zcela vegetariánská a využívá čistě přírodní výtažky – bez konzervantů. Je ruční výroby a má krásná a ekologická balení, která nejsou jen pro 1 použití. A jako další českou bio přírodní kosmetiku Havlíkova přírodní apotéka. Výrobci Havlíkovy přírodní apotéky mají dokonce své ekozahrady, kde si sami bylinky pěstují a využívají receptury ze 17.století. Brzy se u nás objeví i první dekorativní kosmetika a to francouzská bio dekorativní kosmetiku Avril Organic (certifikovanou, využívá ekologické zemědělství), kterou jsme pro vás našli na největším kosmetickém veletrhu v Bologni a přinesli jsme ji jako první do České republiky.

Co je vaším cílem do budoucna? Kam byste rádi směřovali v následujících letech?

Chtěli bychom i nadále nacházet další kvalitní značky, které budou na přírodním základě a opravdu budou prospěšné pro lidské tělo. K tomu se snažíme zapojit i naše zákazníky, kteří vybírají
dívka 3kosmetiku spolu s námi. Chceme jim přinést jen to nejlepší a proč? Protože se máme rádi a oni by měli také. Zdraví životní styl vede k udržení kondice a zdraví po dlouhá léta a my jim chceme dopřát, aby byli zdraví a fit co nejdéle. Rádi bychom tedy rozšiřovali náš sortiment o poctivé a kvalitní výrobky. A pomáhali našim zákazníkům s vyléčením jejich dermatologických problémů, aby se cítili spokojení sami se sebou. Krása vychází totiž z vnitřní spokojenosti a pohody. Když se cítíte spokojení sami se sebou, projeví se to i na vaší pleti, vlasech…
Brzy chystáme pro naše zákazníky malé překvapení a to otevření kamenné pobočky v Praze. Kde bychom měli výdejní místo pro objednávky přes e-shop, aby lidé nemuseli platit poštovné. Mohou se u nás stavit, dát si kávičku, vyzvednout objednávku a popovídat si s námi, vyzkoušet nové produkty. Zároveň bychom tam měli obchůdek, kde si lidé mohou produkty prohlédnout, otestovat na sobě a nakoupit si. Víme, že přes internet se prodává kosmetika těžko, když si ji člověk nemůže vyzkoušet a je to nová značka, kterou neznají. Proto se snažíme přiblížit našim zákazníkům, aby byli spokojení. Plánů je hodně, tak nám držte palce.
minHavlíkova přírodní apotéka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a

Autorem příspěvku je null
Publikováno 31. 08. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář