Jak se starat o normální pleť?

Normální typ pokožky má lehce narůžovělou barvu a jemné, téměř neznatelné póry. Pleť není ani suchá, ani mastná – je optimálně vyvážená. Ale i normální typ pleti sem tam mohou pozlobit pupínky, mastná místa, nebo se časem mohou objevit vrásky. Jak se o ni správně starat, aby se vám takové nedokonalosti vyhnuly?
normalni pleť
O tom, jaké štěstí máte, jste-li „vlastníky“ normálního typu pleti, jsme si již řekli v minulém dílu seriálu. Nyní se pojďte seznámit blíže s každodenní péčí, která vás čeká.
Pokud ji dodržujete, gratulujeme. Pokud vůbec netušíte, jak se o normální typ pleti starat, uvařte si čaj a pojďte se  s námi seznámit se základními pravidly péče o pleť.
Stejně jako u ostatních typů pleti, je velmi důležité čištění pleti a její hydratace. Můžete tak předejít zmíněným neduhům normální pleti, ale zároveň si zajistit stále tak krásnou, projasněnou pleť, která potřebuje jen minimálně zásahů. Proto nezapomínejte čistit pleť dvakrát denně – ráno a večer a následně pleť hydratovat krémem vhodným přímo na váš typ pleti. Podrobné kroky si popíšeme níže.
1/  Nezapomínejte čistit pleť dvakrát denně (ráno a večer). Začněte vyčištěním pokožky pomocí Čisticího gelu nebo Hydratačního čisticího mléka, které perfektně odstraňuje nečistoty na obličeji i očích, prach ale i make-up.

Min127
Balíček péče s koenzymem Q10 pro normální pleť jen za 1.390,-Kč

 
2/   Poté dočistěte pleť Tonizační hydratační vodou, která uzavírá otevřené póry po čištění pleti a díky tomu se do nich nedostanou další nečistoty. Je to velmi důležitý, avšak často opomíjený krok.
 
3/  Následně aplikujte ráno Hydratační denní krém s minerály na normální pleť, který dodá pokožce výživu na celý den, nevysušuje, reguluje tvorbu mazu a zároveň má ochranu proti UVA i UVB slunečnímu záření s ochranným faktorem SPF 20.  Večer naopak aplikujte noční hydratační krém, který přes noc pokožku regeneruje, omlazuje a dodává ji zdravý vzhled.
 
4/   Jednou týdně dopřejte své pokožce kvalitní vyčištění pleti od všech nečistot a toxinů usazených v pokožce. Vyčistěte póry skutečně do hloubky, regenerujte, zpevněte a omlaďte pokožku s Minerální slupovací maskou s výtažky z Mrtvého moře. Která je skvělá na normální pleť. Můžete si vybrat ale i jinou přírodní nebo bio masku z naší nabídky. Mrkněte zde.
 
Najděte si řadu oblíbených produktů, kterou budete používat. Pomůže vám sjednotit tón pleti a získat hydratovanou a krásnou pokožku. Uvidíte sami, jak málo stačí ke krásné pokožce. Více o normální pleti, najdete v článku zde.
Základem vaší péče by měl být:  čisticí geltonizační vodahydratační denní krém na normální pleťnoční krém minerální slupovací masku

Tipy na kosmetiku pro normální pleť

ranní maska
hydratacni voda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář

  • […] Rady a postup, jak se starat o normální pleť najdete zde. […]