Pojďte s námi plnit vaše novoroční předsevzetí

Také si každý rok dáváte novoroční předsevzetí? A také jich většinu odsunete do šuplíku na někdy? Pojďte udělat změnu. Kdy jindy začít se sebou něco dělat, než v lednu, kdy vám nový rok nabízí nové šance? Toužíte po krásné a zdravé pleti bez kožních problémů či vrásek? Chcete porazit celulitidu? Rádi byste se zbavili neduhů své pleti? Nic nemusí být problém! Hranice si totiž dáváte jen vy sami. Pojďte s námi jít za svými sny.

Nový rok – nová výzva?shutterstock_88335820

Začal nový rok. Kamarádka se mi ozvala s tím, že by chtěla začít něco dělat s pletí a začala by správným čištěním a základní péčí. Objednala si u nás produkty od značky Minus 417 a chtěla poradit i s péčí. Ještě nikdy nepoužívala pravidelně kosmetiku. Překvapilo mne to. Později jsem o tom přemýšlela. Chtěla s novým rokem udělat i nový krok a začít něco se sebou dělat.
Možná to znáte sami. My ženy asi nikdy nebudeme se sebou spokojené. Vždy nám bude vadit nějaký neduh, který nás na těle trápí. Objevila se vám po létě pigmentová skvrna? Chtěli byste minimalizovat či odstranit začínající vrásky? Dali jste si s novou permanentkou do posilovny i závazek zhubnout a zbavit se celulitidy? Pojďte do toho!

Je čas jít do boje

Zahoďte všechny důvody, proč něco nejde, do koše. Napište si je na papír a pak je zmuchlejte a zahoďte. Nikdy totiž nebude ideální čas na to, abyste si splnila svá přání. Vždycky na to bude málo času, nebude zrovna nálada, nebo zrovna nebudete mít dostatek prostředků a chuti něco dělat.

MUD PHYTO COLLECTION
MUD PHYTO speciálně vyvinutá kosmetika z Mrtvého moře na boj proti celulitidě

Vždy můžete hledat pro a proti. Ale není to pro lepší? Není lepší přistupovat k řešení problému jako k příjemné výzvě, která nás posune někam dál? Pojďte s námi za svými sny. Kdy jindy najít čas, než v zimních měsících, kdy je brzy tma a máte více času trávit doma se zájmy, které vás naplňují.
Pomůžeme vám splnit vaše sny
Ať už je vaším snem mít krásnou pokožku, nebo toužíte po odstranění kožních problémů jako je akné, ekzém, lupenka. V nabídce naší přírodní a  bio kosmetiky najdete výrobky k řešení těchto kožních problémů.
Kosmetika z Mrtvého moře Minus 417 hojí ekzémy, akné, lupénku i popraskanou a suchou pleť. Má perfektní účinky při boji proti celulitidě – odstraní tukovou tkáň o 20%. Díky obsahu minerálů z Mrtvého moře v kombinaci s aktivními látkami je perfektním osvědčeným prostředkem na minimalizaci vrásek.

krasna slecna
BIO krém Krásná slečna najdete v našem e-shopu za pouhých 254,-Kč.

Úspěšnou bio kosmetikou, která válcuje trh, je Havlíkova přírodní apotéka, která bere to nejlepší z přírody a ukrývá to ve skvělých čisticích maskách, krémech i péči o vlasy. Trápí vás suché a poničené vlasy? Pojďte je vyživit a získat krásné a lesklé vlasy.
Začalo se vám dělat akné a vy nevíte, co s tím? Žádné prostředky vám nezabírají? Vyzkoušejte unikátní krém Krásná slečna a Ranní čisticí 3-minutovou  masku. Hledáte čistě přírodní oleje na vaši popraskanou pleť? Podívejte se na nabídku BIO olejů v té nejvyšší kvalitě.

Tipy a rady od zákaznic, blogerek i od nás

shutterstock_148657853

  • Rady, jak pečovat o svou pleť i tipy na odstranění vrásek či celulitidy najdete na našem blogu NuSpring zde.
  • Příběhy našich zákazníků a fotografie před a po najdete zde.
  • Váháte s nákupem kosmetiky? Podívejte se na naši záložku Recenze, kde najdete recenze na produkty z našeho e-shopu přímo od kosmetických blogerek.

 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 13. 01. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář