Recenze: Avril – BB krém – tvářenka

Dnes si dáme zase něco nového. Tedy pro mě je tato značka docela nová, ale možná ji někdo znáte, jedná se o bio francouzskou dekorativní kosmetiku Avril, z eshopu nuspring. Jak už zaznělo, jedná se o bio kosmetiku, což jistě spousta z vás uvítá. Cenově je kosmetika dost přijatelná, podle mého názoru až docela levná, takže jsem byla velmi zvědavá na kvalitu…

Dostala jsem možnost vyzkoušet od této značky dva produkty, tvářenku a BB krém.

IMG_42061

BB krém Avril, 239 Kč

IMG_4218

BB krém obsahuje jojobový olej i bambucké máslo. Jo panečku, jde to poznat! Téměř 99% ingrediencí by mělo být přírodního původu, zajímavé. Není testováno na zvířatech!

Tento BB krém je něco, co na tisíc procent doporučuji vám, které máte suchou či normální pleť. Je to opravdu doslova až hydratační, lehce krycí, krém. Nevím, jak by se choval na mastné pleti, jelikož mastnou pleť nemám, ale asi bych jej mastné pleti příliš nedoporučovala.

IMG_4221

Odstín je docela hnědý, dost jsem se ho lekla a myslela, že vám na BB krém prostě recenzi neudělám. Když jsem ho však vyzkoušela, zjistila jsem, že se rozetře krásně do ztracena, vůbec tu pokožku nějak extra nezabarví, takže ho můžu v pohodě nosit. Na ruce ho vidíte ještě nerozetřený, ať vidíte ten odstín.

Co se týká krycí schopnosti je to BB krém, od BB krémů nemůžete čekat velké krytí. Zde je dejme tomu nižší střední, možná ještě o něco slabší. Ideální je pro nás, které nemáme žádné extra vady na pleti, chceme ji jen sjednotit a lehce vylepšit.IMG_42221

TIP: jelikož i moje mamka používá dekorativku a vím, co jí pasuje a co ne, jsem si jista, že tento BB krém bych mohla doporučit ženám nad 50 let, pokud je vaše pleť tedy spíše suchá, budete z BB krému nadšené.

Tvářenka Avril odstín Rose Nacré, cena 159 Kč

IMG_4208

Tvářenku jsem si mohla vybrat, a jelikož mám ráda univerzální kousky, sáhla jsem po tomto odstínu. Toto je barva tvářenky, která sluší naprosto každé a vypadá na obličeji krásně, ať už máte jemné líčení, výrazné nebo třeba žádné. Vytvoří přirozeně výrazné tváře, nic přehnaného, prostě krása. Mám tento odstín u tvářenek fakt hoooodně ráda a klidně s ním i lehce konturuji.

Víte, já jsem člověk, kterého baví líčení, avšak čím méně si toho na obličej mohu dát, tím lépe. Proto mám velice ráda tento typ tvářenek, kterými můžete zvýraznit nejen tváře, ale i lehce lícní kosti.

Výdrž tvářenky je také skvělá, jsem z ní opravdu nadšená. Tak kvalitní tvářenku a krásný odstín za tu cenu jen tak nenajdete. Nebo možnááá jo, ale když je něco super, musí se na to upozornit, no ne?:-D

IMG_4211

Odstín na ruce, barva je prostě kombinace zejména hnědé, trošku cihlově oranžové a lehce v ní vidím i starorůžový odstín.

IMG_4969

Jak vidíte, tvářenka je naprosto perfektně přirozená, zapomněla jsem s ní přitvrdit, jak to běžně dělám, abyste viděli odstín, takže tady máte názornou ukázku, jak běžně tvářenka v líčení vypadá. Ten odstín je prostě perfektní, mám jej hrozně ráda:)

IMG_431211 Untitled-1gg (1)

Tady to krytí BB krému jde docela vidět na tom frňáku, mám tam poslední dobou jakési červené flíčky + pihy a vidíte, že to úplně nezakryje, jen to jakoby ztlumí, lehce sjednotí. Konečně Vám tedy ukazuji i líčení, které se Vám tak moc líbilo. No dobré aj s tou černou rtěnkou, ne?:-O

IMG_4453

Co Vám budu vykládat, krásné oční stíny, to je moje:)))

Recenzi napsala blogerka Radka na svůj blog Ilovemakeup.cz zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 17. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář