Recenze: Mylo – produkty

Před několika dny jsme soutěžili o možnost testovat pro nás novou značku slovenské kosmetiky Mylo. Tato kosmetika nás zaujala překrásnými fotografiemi produktů, které lahodí oku. Jsou jako malý koutek radosti a štěstí. Nejedna paní nám psala, jak se jí kosmetika líbí a i když má třeba špatný den, stačí se jen dívat na tyto produkty a hned má lepší náladu. A tak jsme se rozhodly tuto kosmetiku prověřit spolu s vámi. Chtěli jsme vědět, zda je nejen hezká na oko, ale i funkční a dobrá. Zajímá nás kosmetika, která je účinná a přináší výsledky. A tak jsme vás vyzvali, abyste kosmetiku testovali spolu s námi. Jak to celé dopadlo?

Řekli byste, že výrobek, který vám dorazil v balíčku vypadá stejně, jako fotografie na internetu? Splnil vaše očekávání?IMG_3053_bigcartel

  • Trojruža vypadá dokonce lépe, než na obrázku! Produkt mé očekávání překonal, protože je nejen skvělý k péči o pokožku, ale voní nádherně.
  • Výrobek splnil moje očekávání ve všech směrech. Fotografie na internetu jsou pravdivé a výrobek vypadá i ve skutečnosti úplně stejně.
  • Původně jsem si myslela, že produkt bude větší.

Jak na vás působí produkt na první pohled? Zaujal by vás na regále či v e-shopu?

  • Produkt by mě nejspíše v regálu nezaujal, ale na eshopu, na kterým jsem jej našla, abych se o něm dozvěděla více, tak tam ano.
  • I když se jedná o malé 10 ml balení, které připomíná malý parfém, tak obal určitě zaujme. Je stylový, jednoduchý a má své kouzlo. Myslím, že pokud bude stát u velkého 50 ml balení, tak zaujme více, než kdyby stál samostatně. Malé balení je perfektní k vyzkoušení produktu a také se mi moc líbí aplikace roll-onem, která je velmi pohodlná.
  • Na první pohled mýdlo zaujme především nádherným obalem, na internetu jsem se jím kochala už nějakou dobu. V obchodu by mě určitě zaujal.

Jak se vám líbí produkty? Jejich konzistence, obal a cena? 

  • Mylo Trojruža je naprosto skvělá věc, nádherně voní. Mám ráda kosmetiku s obsahem olejů a trojruža je jich plná. V balíčku jsem dál našla Mýdélko sůl nad zlato, které je roztomilé a k mým suchým ručičkám a kůži ohromně šetrné. Vzorečky jsem našla čtyři: Sérum na zuby Dulcia, které krásně voní, ale nechutná mi. Účinky jsou ale znatelně skvělé a co mě překvapilo je i to, že nedráždí mé citlivé dásně. Krém Nohy bosé od Mylo je skvělý, hned druhý den po namazání jsem měla výrazně jemnější paty. Regenerační krém na ruce Dulcia mi moc nevoní, ale vyživoval na jedničku. Oční krém s kofeinem Dulcia ještě zkouším, strašně krásně voní a byla jsem ze vzorečku nadšená, protože produkt hýbe internetem. Jestli bude mít účinky i na mou mladou pleť se ještě ukáže.
  • Mylo flóra – úžasné sérum s příjemnou výraznější vůni. Blesknu rychle se Flora_mini_sashevsakuje, používám ho zejména na oční okolí, ale krásně hydratuje i zbytek obličeje. Nohy bosé mylo – taky supr produkt paty byly dlouhé hebké, ale déle se vsakoval krém. Krém na ruky dulcia mě naopak zklamal, ale krém trojrůže z toho jsem nadšená a určitě si koupím plné balení.
  • Produkty značky Mylo se mi líbí, obaly jsou jednoduché a stylové, produkty jsou kvalitní, přírodní a tomu odpovídají i ceny. Značku znám už delší dobu a sérum jsem si přála vyzkoušet. Doma používáme celá rodina na běžné mytí místo sprchového gelu mýdlo – Cedrová ruža a Medová oliva – mýdla jsou příjemná, nevysušují a i když mám já i syn problém se suchou pokožkou, tak jsme spokojení. Jediné co mne osobně trochu mrzí je, že málo voní a na kůži zůstává jen minimální stopa po vůni. Ještě mám vyzkoušený Krém na tělo a ruce OH LA LA (s vůní vanilky a levandule), tak tady jsem objednávala kvůli vanilce, ale tu přebíjí silná vůně levandule, krém je hodně mastný, lépe se vstřebá do vlhké pokožky a je vhodný spíše jako péče tělová. Na ruce se moc nehodí, jsou pak dlouho mastné.
  • Mýdlo má nádherný obal. Pokud jde o mycí produkty, preferuji jednoduchost, přirozenost, čistotu a to toto mýdlo naprosto splňuje. Jednoduchý tvar, přirozená barva. Mýdlo nádherně voní. Nenechte se zmást názvem, mýdlo ani trochu nepřipomíná těžkou vůni růže. Jde o kombinaci růžové palmy a cedru, konečná vůně je příjemná a svěží. Dále jsem dostala k vyzkoušení balzám na nohy Mylo. Ten příjemně promastí hrubší kůži na chodidlech. Jemně voní po tea tree olejíčku. Dalším produktem ve vzorečku byl krém na ruce Dulcia. Krému jsem měla na tři použití, takže nemůžu hodnotit účinek. Krém se ale dobře roztírá, o něco déle vstřebává, ale nezanechává pocit mastnoty. Vůně je zvláštní, zprvu ne moc příjemná, ale nakonec jsem si ji oblíbila. Nejvíce v krému cítím kakaové máslo. Konzistence je první pohled zvláštní, vypadá hrudkovitá, ale při roztírání žádné hrudky cítit nejsou. Posledním vzorečkem bylo sérum na zuby Dulcia a to není můj šálek kávy :). Sérum má pro mě příšernou chuť a nesnela jsem ho v puse déle jak několik vteřin.
  • Mylo – sérum unavená pleť + normální pleť – balení je praktické, roll-on se příjemně nanáší a neteče po straně jako u jiných olejíčků, které roll-on nemají, obal je krásně designově řešen, líbí se mi a cena se mi zdá přiměřená, protože ho stačí opravdu málo a hezky se roztírá, já aplikovala ještě po nanesení termální vodu, četla jsem v nějakém článku, že při nanášení oleje na pleť je to vhodné, ale zkoušela jsem i bez termální vody a nepozorovala jsem rozdíl, takže asi není třeba, ani jsem se na internetu nedočetla, že by to u produktů Mylo – u sér, bylo třeba; vzorky: Mylo – krém na ruce – velice příjemný, bohužel přítelovi vadilo jeho přírodní aroma, mě trochu také, ale hezky hydratoval, jen ta vůně nemusí být každému úplně příjemná; Mylo – tělový krém – též se velice dobře vstřebával, vůně byla již příjemnější než u krému na ruce.

Je pro vás výrobek příjemný? Byla jste s ním spokojená?

  • Ohromně příjemný a jsem moc spokojená. Zkoušela jsem i jiný výrobek z této řady (Oh La La s vanilkou a levandulí) a moc si oba pochvaluji. Ta vůně!!!
  • Sérum jsem nejdříve použila místo krému na celý obličej, ale potom jsem zjistila, že mi více vyhovuje aplikace jen v očním okolí místo očního krému. Mám suchou a hodně citlivou pokožku, která reaguje na kde co. Toto sérum jsem však snesla i v okolí očí, oči mne nebolely ani neštípaly, kůže nečervenala a oční okolí bylo hezky vyživené a prozářené. Aplikace roll-onem je v tomto případě skvělá a líbí se mi více než nanášení prsty z kapátka.
  • Mýdlo Cedrová růže je mi příjemné, vytváří bohatou krémovitou pěnu, kůži mi nevysušuje, jsem spokojená.
  • Je příjemný, jsem nadmíru spokojená.

Líbila se vám jeho vůně?Cista_pazuska_web

  • Obrovsky moc!
  • Vůně je úžasná, cítím pomeranče a trochu citrony, tahle vůně by mohla být i jako parfém je zajímavá, svěží a zvedne náladu.
  • Vůně se mi líbí, není těžká, jak by člověk z názvu mohl čekat, je příjemně svěží.
  • Ano, taková krásně přírodní vůně.

Kdybyste ho měli srovnat s kosmetikou, kterou používáte, jak byste ho ohodnotili?

  • Kladně, nadprůměrně.
  • Jedna z nejlepších, rozhodně se zařazuje mezi mé nejoblíbenější.
  • Používám hlavně krémy, oleje nemám moc ráda protože jsou mastné. Tohle sérum se však velmi rychle vstřebá a to je super.
  • Nemám ho s čím srovnat, protože podobnou věc ve svém kosmetickém arzenálu zatím nemám.

Poté, co jste měli možnost si produkt vyzkoušet, koupili byste si ho? Doporučili byste ho známým?

  • Produkt se mi líbí svým vzhledem, vůní i funkčností. Nevím jestli bych si IMG_7901koupila velké balení, ale tohle malé 10 ml bych si znovu pořídila. Aplikuji ho jen v okolí očí, pocitově se mi v aplikaci na celý obličej líbí více použití pouze krému. Mé okolí bohužel používá pouze chemickou kosmetiku a mé nadšení pro vše přírodní nesdílí, takže i přes mé doporučení by si sérum nekoupili. Ostatním co mají v oblibě přírodní produkty bych sérum s klidným srdcem doporučila :-).
  • Mýdlo bych si znovu nekoupila, ale to pouze z toho důvodu, že ráda zkouším nové věci a chtěla bych vyzkoušet další druhy :). Mýdlo bych doporučila svým známým.
  • Ano, přijatelná cena v poměru s kvalitou produktu
Autorem příspěvku je null
Publikováno 10. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář