20 nejprodávanějších produktů za rok 2020 na NuSpring

Upravit

Rok 2020 se chýlí ke konci a my tu pro vás máme shrnutí 20 produktů, které u vás tento rok na našem e-shopu NuSpring měly největší úspěch. Jsme rádi, že si u vás své přední pozice drží jak kvalitní přírodní kosmetika, tak i zero waste vychytávky. Možná zde najdete inspiraci na to, co vyzkoušet v příštím roce.

TOP dvacítka

1. MALINNA° Elixir mint kúra na zvýšení imunity

Tento slovenský všestranný pomocník pro podporu zdraví byl u nás populární vždy, nejen v roce 2020, kdy jme posílení imunity řešili možná úplně nejvíce. Jedná se o koncentrát plný výživných organických olejů a bylinných výluhů. Je silně antibakteriální a přispívá k vylučování toxinů z těla. Vhodný je pro celou rodinu včetně dětí od 3 let.

Malinna elixir mint
Foto: Jana Goldbrich (blog Essence of Rose)

2. Havlíkova přírodní apotéka Pečující a čistící ranní maska (3-minutová)

Havlíkova přírodní kosmetika patří mezi naše stálice. Jejich 3 minutový ranní rituál s pleťovou maskou tvoří začátek dne mnoha (nejen) žen. Pokožku hloubkově čistí, regeneruje ji, hydratuje i vyživuje. Je vhodná na všechny druhy pleti, dokonce ji můžete používat jako vhodnou přírodní kosmetiku na akné..

3-minutová ranní maska od Havlíkovy přírodní apotéky se stane vaším denní rituálem

3. Bambaw Bambusové látkové odličovací tampony

I letos pokračuje trend v nahrazování produktů jednorázové spotřeby za ty zero waste. A my máme velkou radost. Látkové odličovací tampony z bavlněných a bambusových vláken jsou měkké, jemné, vhodné i pro citlivou oblast očí. Dají se jednoduše vyprat v pračce a znovu použít. V balení najdete 16 ks tamponů a síťový sáček na jejich praní a odložení.

Bambaw Bambusové odličovací tamponky

4. Dr. Bach Rescue® Remedy krizové kapky

Bachovu květovou terapii jsme do našeho sortimentu zařadili teprve na konci roku 2019, ale velmi rychle si našla své příznivce. Však Bachovy esence patří mezi již desítky let mezi ověřené pomocníky v oblasti lidské psychiky, zejména napětí, nervozity i nespavosti. Krizové kapky pomáhají zvládat vypjaté situace a akutní stavy stresu. Přečtěte si více o Bachově terapii.

Bachovy esence pomohou při stresu a emocionálním vypjetí a přetížení

5. Ponio Tuhý šampón s ichtamolem a pyritiónem zinku

Slovenská přírodní kosmetika Ponio je u nás velice oblíbená pro svou kvalitu, cenovou dostupnost i účinnost. Tento tuhý šampon perfektně pomáhá od svědivé pokožky hlavy a lupů. Je určený i na seboreu, ekzémy a dermatitidu. Dokonce poslouží i na akné na těle. Všechny tuhé šampony Ponio mají multifunkční použití a můžete si s nimi i vyprat prádlo.

Ponio Tuhý šampón s ichtamolem a pyritiónem zinku
Přírodní tuhý šampon na lupy

6. Avril Organic Bio Černá řasenka

Této přírodní řasenky jste si u nás již jistě všimli. My holky z NuSpring na ni nedáme dopustit. Řasy hezky pročeše, neslepuje je a dodá jim objem. Zároveň je velice šetrná a vhodná i pro velmi citlivé oči. Hledá-li kvalitní a přitom cenově dostupnou přírodní dekorativní kosmetiku, určitě vsaďte na francouzskou značku Avril Organic.

Avril Organic Bio Černá řasenka

7. Bambaw Kovový holicí strojek se stojánkem – rose gold

Klasické kovové holicí strojky zaznamenávají velkolepý návrat, nejen mezi zero waste nadšenci. Kromě toho, že jsou zcela bez plastu a recyklovatelné, zároveň dokonale oholí vousy i chloupky. Jsou tak vhodné pro muže i ženy. Strojky od Bambaw jsou navíc tak designově vychytané, že se stanou ozdobou každé koupelny. Vybrat si je můžete ve 3 barvách, a to se stojánkem nebo bez.

Zero Waste kovový holicí strojek Bambaw v barvě Rose Gold

8. Equa Plastová lahev na pití Mint Blossom

Pokud ještě nevlastníte zdravou láhev Equa, měli byste se po nějaké poohlédnout. Nejen, že vám pomohou hlídat si pitný režim, ale zároveň přispějí k omezení jednorázových plastových lahví. Konkrétně tato lehoučká lahev s tyrkysovými kvítky je vyrobena z materiálu založeném na zeleninovém základu. Neobsahuje tedy škodlivé BPA. Je vhodná na studené i teplé nápoje a vysoce odolná. Velmi oblíbené jsou i skleněné lahve na vodu .

Plastová láhev Equa je vyrobena z nezávadného rostlinného amorfního kopolyesteru.

9. Inlight Bio Super food maska

Inlight je hvězdou ve světě bio kosmetiku. A jejich Super food maska dodá pleti přesně tu správnou výživu, o kterou si říká. Krásně pleť zbaví přebytečného mazu a nečistot a hloubkově ji regeneruje. Působí také jako jemný peeling. V ceně je i dřevěná špachtlička. Pokud jste ještě nenašli tu správnou přírodní kosmetiku na akné, zkuste právě tuto masku. U nás na NuSpring navíc často k nákupu Inlight a Zuii Organic dostanete velký vzorek bio kosmetiky Inlight jako dárek.

Pleťovou masku Inlight u nás můžete koupit i v čokoládové variantě

10. Khadi rostlinná barva na vlasy TMAVĚ HNĚDÁ

Přírodní kosmetika na vlasy Khadi pochází z Indie a nenajdete v ní žádnou syntetiku. Jejich barvy obsahují bylinky ajurvédské medicíny a kromě toho, že krásně kryjí tak vlasy i vyživují. Nejprodávanějším odstínem je tato tmavě hnědá, která se dá stejně jako ostatní barvy, krásně míchat s ostatními odstíny.

11. Eoné Medvídek, mycí olej na zadečky

Přírodní hydrofilní olej dokonale vyživuje, zklidňuje a čistí jemnou pokožku těch nejmenších. Je vyroben z bio silic, sojového, sezamového a mandlového oleje ve spojení s olejem z kukuřičných klíčků. Když ho smícháte s vodou, vytvoříte si úžasnou mycí emulzi, kterou můžete aplikovat přímo na pokožku miminka, nebo na perlanové ubrousky Perlička.

Eoné Medvídek, mycí olej na zadečky
Eoné je česká značka zaměřena na tu nejcitlivější pokožku

12. Kvitok Mangový krém pro suchou a citlivou pleť

Slovenská bio kosmetika Kvitok vyniká svým čistým složením i obaly z inovativních ekologických materiálů. Je držitelem certifikátu Cruelty Free. Jejich mangový krém pomáhá při svědění, ekzému, podráždění, začervenání a pnutí kůže. Zlepšuje pružnost pokožky a hydratuje ji. Je vhodný na den i na noc.

13. Tierra Verde Puer – bělicí prášek a odstraňovač skvrn na bázi kyslíku

Netoxická domácnost je prioritou čím dál více rodin. A ekologický čisticí zázrak Puer by určitě v žádné neměl chybět. Nejen, že s ním vaše prádlo bude dokonale bílé, ale dá se použít prakticky na jakékoliv skvrny. Krásně s ním umyjete koupelnu a výborný je i na připáleniny. Stačí nasypat do hrnce, zalít horkou vodou a je to.

Puer se postará o dokonale bílé prádlo beze skvrn

14. Mylo Nohy bosé, balzám na nohy

Slovenskou značku Mylo si musí zaMYLOvat snad každý. Její zakladatelka Barbora ji podle svých receptur od roku 2013 dovedla k dokonalosti. Balzám pro hebká chodidla obsahuje bambucké a kakaové máslo a výživné oleje. Voní po levanduli a čajovníku a má protiplísňové a antibakteriální účinky.

Balzám od Mylo zklidní, hydratuje a provoní pokožku nohou

15. Nobilis Tilia Mandlový olej jemný

100% mandlový olej od české značky Nobilis Tilia je plný vitamínu E a omega-6. Hodí se na regeneraci, hydrataci a zklidnění i té nejjemnější pokožky, včetně malých miminek. Poslouží i na lámavé nehty i jako olej po holení. Je jedlý, takže se dá využít také v kuchyni.

Bio kosmetika Nobilis Tilia používá ty nejčistší ingredience

16. Zinková mastička Dulcia

Tohle není jen tak ledajaká zinkovka. Mastička slovenské značky Dulcia je obohacena i o hojivé oleje, včelí vosk a vitamín E. Dohromady tvoří zklidňující zázrak, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Akné, opary a opruzeniny s ním mizí, jak mávnutím kouzelné proutku. Máme osobně vyzkoušeno. Je vhodná i pro miminka.

Dulcia natural Zinková mastička
Mastička se hodí na dětské opruzeniny i jako přírodní kosmetika na akné

17. Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením

Dokonalou aromaterapii si dnes můžete vytvořit i v obýváku. A s tímto designovém difuzérem si doma uděláte i velkou parádu. Podsvícení si můžete zvolit z různých barev a nebo klidně nechte difuzér hrát všemi barvami. Případně si zvolte rozptyl esencí jen tak bez podsvícení. Vůně se přenáší pomocí ultrazvuku a tak se éterický olej nikdy nepřepálí.

Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením bílý
Váš oblíbený éterický olej si žádá stylový difuzér Nobilis Tilia

18. IF YOU CARE Pergamenový pečící papír

If You Care vyrábí ekologický nebělený pečící papír, který je zcela bez obsahu škodlivého chlóru. Běžné pečící papíry jsou chlórem běleny, což má negativní dopad na životní prostředí i lidské zdraví. Tento ekologický papír však můžete dokonce i zkompostovat. Je velice pevný a jeden kousek můžete využít 4-5 krát.

Ekologický pečící papír If you care najdete i v našich domácnostech

19. Biorythme 100% přírodní deodorant Citronová meduňka

Krásná vůně esenciálního oleje meduňky a citronely se hodí pro ženy i muže. Přírodní deodorant české značky Biorythme vyniká nejen svou čistou vůní, ale i zcela přírodním složením, které neucpává potní žlázy. Zabraňuje množení bakterií i nežádoucímu zápachu. Zakoupit ho u nás můžete v recyklovatelném plastu nebo v papírovém obalu.

Přírodní deodorant od Biorythme vás dostane svou vůní i účinkem

20. Minus 417 Bahenní mýdlo na akné, ekzém a lupénku

Pokud trpíte ekzémem, lupenkou či akné, měli byste určitě věnovat pozornost izraelské značce Minus 417. Jako jediný výrobce u nás sice nemá 100% přírodní produkty, ale zato je to to nejúčinnější mýdlo na atopický ekzém, se kterým jsem se kdy setkali. Obsahuje bahno z mrtvého moře a extrakt z aloe vera. Podle nás patří i mezi nejlepší kosmetiku na akné. Podívejte se i na ostatní přípravky od Minus 417.

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 22. 12. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář