Acorelle – francouzská značka přírodních parfémů a depilační kosmetiky

Hledaly jsme pro vás další přírodní parfémy, které by se vám mohly líbit, abychom měly vedle značky Aimée de Mars pro vás i další. Chtěly jsme nějakou cenově dostupnější. Jelikož je francouzská značka Acorelle známá a máte v ní důvěru, rozhodly jsme se pro ni.

Acorelle – francouzská značka přírodních parfémů

Značka Acorelle je na trhu již od roku 2005. Vznikla v malé vesničce v srdci severozápadu Francie ve Frespech. Snaží se vyrábět kosmetiku s co největším počtem přírodních složek. Chtějí, aby jejich produkty vznikaly s respektem k přírodě a životnímu prostředí. Dbají na výběr složek, aby byly nejen přírodní, ale i účinné a inovativní. Acorelle vyrábí 2 varianty přírodních parfémů, které jsou ze 100% přírodní v bio kvalitě. Za použití jen bio pšeničného alkoholu a výtažků z rostlin, které v kombinaci s hydroláty a éterickými oleji vytváří smyslné kombinace vůní. Nebo pro cenově příznivější nabídku mají i variantu přírodní toaletní vody, která obsahuje 88% přírodních složek. Informace najdete vždy u jednotlivých vůních. Všechny přírodní parfémy Acorelle jsou postaveny na bázi éterických olejů a díky tomu mají aromaterapeutické vlastností. Pomáhají tak např. proti únavě, depresím, stresu atd. Mimo výroby parfémů najdete u nás v jejich nabídce i přírodní depilační kosmetiku pro snadné odstranění chloupků.

Acorelle francouzská značka přírodních parfémů

 

Acorelle – držiteli certifikátů Ecocert a Cosmebio

Řada produktů v kategorii bio od značky Acorelle je držiteli bio certifikátů Ecocert a Cosmebio. Právě certifikát Cosmebio zaručuje použití složek v bio kvalitě. Vydává ho Ministrestvo Obchodu a průmyslu ve Francii. Kosmetika s takovým označením musí obsahovat 95% složek přírodních nebo přírodního původu a musí pocházet z biologického zemědělství. Většina výrobků od značky Acorelle obsahuje 98% přírodních složek a některé mají 100% obsah přírodních ingrediencí. Všechny konkrétní informace hledejte u jednotlivých produktů, kde najdete vypsané složení a % podíl přírodních ingrediencí.

Acorelle BIO Depilační proužky na podpaží a třísla

Certifikáty a ocenění

Acorelle produkty

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 02. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář