Anavy česká značka látkových hygienických vložek

Jelikož jsme samy zastánkyněmi menstruačních kalíšků, látkových vložek a šetrných hygienických pomůcek bez bělení chlórem, měly jsme radost, když jsme objevily českou značku Anavy. Soustředí se zejména na šití plenek, ale i dámských látkových hygienických vložek.

Anavy – česká značka látkových vložek

Značku Anavy založila maminka od tří dětí paní Ivana, která už v době prvního těhotenství chtěla minimalizovat odpad. Nechtěla být matkou, která zbytečně vytváří odpad dětskými jednorázovými plenkami, ale chtěla ho co nejvíce ušetřit. Proto se rozhodla používat látkové plenky. Nejprve si nakoupila různé látkové plenky, které byly před několika lety (2007) na trhu k dispozici. Pak ji napadlo, že si zkusí nějaké ušít sama. A tak začala experimentovat.

Našila plenky na svou malou holčičku a ty vydržely, dokud z nich nevyrostla. Nejprve začala šít pro své kamarádky, které je chtěly také a nakonec je nabízela i na internetu. Jelikož byl o ně velký zájem, vyvíjela dál materiály, střihy až do dnešní podoby. Nakonec se jí dařilo a přibrala k sobě další maminky na mateřské, které pro ni začaly šít. Dnes už na to není sama. Kromě plenek se začala výrobkyně Anavy věnovat i látkovým vložkám, odličovacím tamponkům a dalším látkovým produktům. Nás zaujaly zatím nejvíce látkové vložky, které jsme pro vás i zařadili.

Anavy česká značka látkových vložek

Produkty Anavy

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 02. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář