Příběh zákaznice: Jak se zbavit atopického ekzému?

Zázraky na počkání s kosmetikou -417 & Podívejte se sami na foto ekzému před a po

Když jsem měla vyzkoušet kosmetiku – 417, měla jsem uvnitř sebe pocit, že vlastně už nemám co ztratit. Na to jak se zbavit atopického ekzému jsem se snažila přijít dlouhá léta. Atopickým ekzémem trpím od malička. Už od dětství jsem pravidelně navštěvovala doktory abych se atopického ekzému zbavila. Pokaždé to však dopadlo stejně – předpisem na silnější a silnější mastičku s kortikoidy.

Kdo z vás někdy trpěl atopickým ekzémem, jistě mi dáte za pravdu, jak je to nepříjemné. Nejen, že člověka pálí a svědí celé tělo a nejraději by se uškrábal k smrti, ale také se za sebe mnohdy stydí. Kolikrát jsem maskovala atopický ekzém na viditelných místech make-upem a zakrývala si bolavé ruce dlouhými rukávy.
a

Jak se zbavit atopického ekzému podle Kristýny?

Přes den jsem se udržela, ale v noci jsem si bolavé a svědící ruce pokaždé rozškrábala do krve. A ani dle doktorky zázračné kapičky proti svědění kůže, které mi předepsala, nepomohly. V poslední době mi navíc nezabírala už ani mastička. Atopický ekzém se mi rozšířil po celém těle. Ruce jsem měla bolavé od nehtů až k rameni. Kolem nehtů mi popraskala kůže a každá práce rukama mne bolela. Kamarádka (také ekzematička), když viděla moje ruce, říkala, že to je hrozné. Poprvé mi vnukla myšlenku vyzkoušet kosmetiku z Mrtvého moře. Začala používat mýdla a krémy s výtažky z Mrtvého moře a měla dlouhodobě po problému. Což mne zaujalo. Nikdy jsem o této kosmetice nepřemýšlela.

Kosmetika na atopický ekzém s výtažky z mrtvého moře

Rozhodla jsem se, podívat se po nějaké kosmetice na atopický ekzém z přírodních látek. Když mi přišel balíček NuSpring do rukou, těšila jsem se domů, až jej vyzkouším. Hned jsem vlezla do sprchy a umyla se bahenním mýdlem a poté namazala zklidňujícím bahenním krémem s výtažky z minerálů z Mrtvého moře. Už při prvním promazání pokožky přestala pleť svědit. Byla to ohromná úleva.

Ke zmíněným výrobkům jsem ještě použila o víkendu zábaly z bahna z Mrtvého moře. I když na některých místech těla pálily, krásně vytáhly nečistoty z těla. Některá místa se rychle začala hojit. Vřídky jakoby vyschly a uzdravovaly se.

Zkrotí kosmetika Minus 417 atopický ekzém?

Po pár dnech už byl vidět rozdíl. Každým dnem se pokožka krásně hojila a atopický ekzém začal ustupovat. I na rukách, kde nezabíraly ani mastičky, se pleť nádherně uzdravovala. Suchá místa mizela a pleť okamžitě přestala svědit. Cítila jsem, že pleť zůstává dlouho hydratovaná. Známí mi začali říkat, že tak zdravé ruce snad u mne nikdy neviděli a čím to je.

Jsem s kosmetikou z Mrtvého moře Minus 417 maximálně spokojená a jsem z ní dokonce nadšená. Ohromně mi pomohla. Je to obrovská úleva – mít zase zdravé a krásné ruce. Myslím si, že zdraví je k nezaplacení, což si člověk vždycky uvědomí nejvíce, až když má nějaké problémy. Když najdete něco, co vám opravdu pomůže, je to zázrak a měli byste se toho držet. Vyfotografovala jsem moje ruce před používáním a po – pro lepší představu, jak jsem na to byla. Mrkněte se na ekzémy foto před a po. (Kristýna Šourková)

Jak se zbavit atopického ekzému – foto před a po:

Použitá kosmetika:
Bahenní mýdlo Minus 417 (125 ml)
Zklidňující pleťový krém Minus 417 (100 ml)

Autorem příspěvku je null
Publikováno 26. 01. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Jiříčková Leona

    Dobrý večer dcera 5 let má ekzém .prosim Vás jaký krém by jste nám doporučili? Ekzém se jí vyskytuje na hlavičce zátylku,na bocích bříška a na jedné noze.Děkuji za odpověď.

    1. NuSpring

      Dobrý den paní Leono,
      doporučila bych Vám bahenní mýdlo a bahenní krém z Mrtvého moře. Má perfektní hojivé účinky. Pomáhá zklidnit pokožku a zčervenání, zbavuje pleť toxinů a svědění a hojí pokožku postiženou ekzémem. Posílám Vám odkaz na celou sadu i s bahenním zábalem. Vyjde cenově stejně jako mýdlo a krém. http://www.nuspring.cz/balicek-bahenni-mydlo-zklidnujici-krem-bahenni-telovy-zabal-173.html. Najdete tam více informací o výrobcích. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit na pomuzeme@nuspring.cz.

  • Barbora

    Dobry den mám bráchu 6let který má odmalička ekzém nemůžeme se ho zbavit mažeme mastičkama které mu nepomáhají prosíme o radu děkuji předem

    1. Dobrý den, paní Barborko, má suchý svědivý ekzém nebo mokvající? V jakém stádiu je nyní? Napište mi když tak mailík na kristyna@nuspring.cz. Ráda Vám poradím jako ekzematik co mám vyzkoušené a mohlo by pomoci. Pěkný den.

  • Jana

    Chtěla bych se zeptat kdy bude skladem balíček na ekzem z mrtvého moře
    Děkuji

    1. Dobrý den, paní Jano, zjistím u kolegyňky a napíši Vám mailík. 🙂 Krásný den.