Attitude kanadská značka přírodních opalovacích krémů pro děti

„Jsme na cestě k (znovu) objevování krásy v přírodních zázracích a neuvěřitelných tajemstvích, které zůstávají bez povšimnutí v našem každodenním životě. S dětskou zvědavostí je to jako kdykoliv poprvé zažívat svět.“

Kanadská přírodní značka kosmetiky Attitude nejen vyrábí přírodní produkty, ale ona tím i žije. Vytvořila celý koncept ekologických a šetrných výrobků a skvělou filosofii od A až po Z. Nevyrábí jen přírodní produkty, ale sama svou činností se snaží být šetrná k přírodě a minimalizovat výrobou škody, které každá firma ať chcete nebo ne působíme. Zanecháváme tu po sobě lidskou stopu, kterou z přírody jen tak nesmázneme.

Attitude – kanadská přírodní kosmetika tělem i duší

Značku Attitude vytvořili mladí zanícenci do ekologie a hlavně rodiče, kterým nebylo jedno, co na své děti používají. Snaží se změnit přístup k výrobě. Věří, že co změní dnes, bude cestou k lepší budoucnosti nejen pro ně, ale hlavně pro jejich děti. Cílem jejich snažení není vyrábět tisíce produktů, ale vyrábět je ekologicky a vědomě. To, co děláme, ovlivňuje nejen nás, ale i přírodu a planetu kolem nás na desítky možná stovky, tisíce nebo miliony let. Většina podnikatelů vyrábí teď a je jim jedno, co bude za sto let. Řeknou si, to už tu nebudeme. Ale v Attitude chtějí ovlivnit a nasměřovat kroky svých činností, aby se mohli na sebe podívat do zrcadla.

 

to začali hledat alternace a možnosti, jak by to šlo jinak. Chtěli najít udržitelné cesty přístupu k životu. Jejich symbolem je Inukshuk. Je to kamenný monument v severní Americe, který postavili lidé, kteří cestovali zrádnou a nehostinnou krajinou. Měl upozornit další na případné nesnáze, které je mohou potkat. Attitude je kanadská značka přírodní kosmetiky, která se zaměřuje zejména na děti. Nejvíce nás z jejich nabídky zaujaly přírodní dětské opalovací krémy, kterých tu není mnoho. Jsme rádi, že vám je můžeme představit.

Attitude kanadské přírodní opalovací krémy pro děti s SPF 30

Attitude – minimalizuje výrobní stopu např. používáním postprodukčních materiálů

Přírodní opalovací krémy Attitude používají na své obaly produktů pouze recyklovatelné materiály, které jsou navíc z postprodukčních materiálů (recyklovaný plast HDPE 2) a získali je pro svou výrobu. Tento materiál je snadněji recyklovatelný a je šetrný k životnímu prostředí. Zapojili se do programu sázení nových stromů s organizací Earth Day Every Day. Díky tomu jsou všechny výrobky vyrobeny CO2 neutrálně. Výrobny využívají obnovitelnou energii. Přesměrovávají tepelnou energii k vytápění svých prostorů a skladů. Své snažení zrcadlí certifikací Ecologo, která označuje šetrnost k životnímu prostředí.

Všechny výrobky jsou vyrobené pouze z rostlinných a minerálních složek, které jsou šetrné k nám i k přírodě. Výrobky neobsahují chemické složky, ani mutagení látky. Samozřejmostí už je, že nebyly testovány na zvířatech a to dokazují i hrdě certifikací PETA´s Beauty Without Bunnies. Naopak jsou testovány v nezávislých laboratořích tak, aby byly vhodné i pro citlivou, dětskou a problematickou pleť.

Značku Attitude vytvořili mladí zanícenci do ekologie a hlavně rodiče, kterým nebylo jedno, co na své děti používají. Snaží se změnit přístup k výrobě.

Certifikáty a označení

Attitude dětské přírodní opalovací krémy

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář