Biofáze od Nobilis Tilia – obnovující séra omamných vůní

Slyšeli jste už o produktech Biofáze od severočeského Nobilisu? Sady se třemi voňavými séry nabízí tak trochu netradiční péči pro každou pleť. Na své si přijde např. pleť suchá, která už má nějaké ty vrásky, pleť, kterou trápí akné anebo třeba pleť, na které se objevují pigmentové skvrnky. Pojďme se Biofázi podívat trochu více na zoubek.

V naší pleti se přirozeně nachází enzymy (molekuly urychlující chemické reakce v těle), které ji udržují zdravou a v dobrém stavu. Nejde jim to ale nonstop. Pokud se v našem organismu něco “semele” (anebo třeba prostě jen běžně stárneme) a pleťové enzymy nestíhají svou práci, může se nám na obličeji objevit nějaký ten neduh, pupínek či vráska. Biofáze umí svým složením aktivitu enzymů ovlivňovat a pomoci tak naší pleti dostat se rychleji do pohody a rovnováhy. 

Biofáze, Nobilis Tilia
Biofáze se postará o jakoukoliv pleť

3 voňavé kroky ke zdravé pleti s Biofází

Aby byla Biofáze účinná, je třeba mít na paměti, že se skládá ze 3 sér, jejichž působení je úzce propojené. Je nutné je používat po sobě v daném pořadí a s časovým rozestupem 10 minut. Jen tak totiž mohou odvést tu nejlepší práci. Séra se na sebe vrství a úplně poslední krok může být váš oblíbený krém, olej anebo make-up, pokud rituálek provádíte ráno před líčením.

Zkusila jsem řadu Biofáze – Bazalka a ráda se s vámi podělím o tip na to, jak si Biofázi nejlépe užít. Pěkně si udělejte večerní pohodičku u vínka, postupně vrstvěte sérum Geranium, pak Tymián, a když vidíte, že dopíjíte sklenku, je čas na poslední třetí krok – Bazalku. Mimochodem, Tymián je v horkém letním počasí mimořádně osvěžující záležitost!

Martina, ředitelka NuSpring.cz

Vzorek Biofáze, Nobilis Tilia
Vzorky Biofáze obsahují všechna 3 obnovující séra

Účinky Biofáze si značka Nobilis Tilia nechala i vědecky ověřit. Vstoupila do spolupráce s Univerzitou Palackého v Olomouci, kde se zaměřili hlavně na antioxidační aktivitu jednotlivých éterických olejů, a tedy jejich schopnost zpomalovat stárnutí a poškození pleti. Zkoumali 3 nejdůležitější pleťové enzymy. A víte, co? U všech tří byl potvrzen pozitivní vliv éterických olejů obsažených v sérech Biofáze.

Obnovující séra jsou výjimečná také svými vůněmi. Obsahují totiž silnou koncentraci směsí éterických olejů a věřte, že každá péče s Biofází je prostě takovou malou soukromou aromaterapií. My jsme si oblíbily Biofáze – Bazalka (suchá pleť se sklonem k vráskám), Biofáze – Šalvěj (pleť s pigmentovými skvrnkami) a Biofáze – Santal (pleť s akné).

Zkuste Biofázi taky, udělejte si na sebe každý den čas a užívejte si pravidelné voňavé rituálky. A protože slavíme léto, vzorek Biofáze – Bazalka dostanete od 21.6.2021 k nákupu jakéhokoliv pleťového krému jako dárek! (Akce platí do 4.7.2021 nebo do vyčerpání zásob.)

Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 06. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář