Recenze: Mylo: Havlíkova apotéka – Čistá pleť, dobrá pleť

Udržovat svou pleť v hezkém stavu je cílem asi každé z nás. Já se o to navíc snažím s přírodními produkty, zároveň to ale nechci nepřehánět s počtem všech zkrášlovacích lahviček v koupelně.  Večer pleť odlíčím (a tady ta moje ekologičnost značně pokulhává, protože micelární voda je mým stálým pomocníkem), vyčistím ji přírodním mýdlem, pak přijde na řadu pleťová voda.

 
Bylinná a osvěžující pleťová voda od Halívkovy přírodní apotéky krásně pleť provoní a osvěží
Bylinná a osvěžující pleťová voda od Halívkovy apotéky krásně pleť provoní a osvěží

Momentálně jsem se zamilovala do té z Havlíkovy přírodní apotéky, která krásně voní, do pleti se vsákne a nechá ji takovou hladší a zářivější.

Pak přijde na řadu olej, v koupelně mám sérum Mylo, meruňkový, arganový a měsíčkový olej, které střídám podle nálady. Nakonec oční kávový krém 100% Pure, který na mých očích odvádí velmi dobrou práci. Na rty používám balzám Nuxe Reve de miel,  který je přes noc zregeneruje a zahojí každou škodu napáchanou studeným počasím.

Taky vím,že bych si na pleť neměla během dne moc sahat, ale zrovna toto pravidlo se mi nedaří dodržovat. Může to být moje novoroční předsevzetí.

Bylinná osvěžující a hydratační voda od Havlíkovy apotéky obsahuje třeba výtažky z rakytníku, medu a kopřivy, voní jemně po bylinkách (moje oblíbená vůně) a také se mi líbí, že 200 ml balení dlouho vydrží.

Pokud vás trápí hodně suchá pleť stačí ji osvěžit Bylinnou osvěžující a hydratační vodou od Havlíkovy apotéky

 

V zimě je moje pleť hodně suchá, ale oleje ji zachraňují před umrznutím. Ráno do suché a čisté pleti vmasíruju trochu oleje, nechám ho vsáknout (a mezitím se třeba nasnídám) a teprve potom se jdu malovat. V létě je to naopak jednoduché. Pár kapek oleje vetřu do vlhké pleti, nechám vsáknout a do večera je vystaráno.

 
Recenzi napsala blogerka Kristýna na svůj blog Rozmarné děvče zde. Všechny produkty od značky Havlíkova přírodní apotéka najdete tu. V naší nabídce najdete i přírodní kosmetiku Mylo a všechny jejich výrobky.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 01. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář