Coco Glam přírodní prostředek pro bílé zuby

Otázka možnosti bílých zubů asi vrtá v hlavě každému z nás. NIkdo nemá rád zažloutlé zuby, které působí neesteticky. Tento problém se snažila vyřešit i polská značka Coco Glam. Přišla na řešení a to pomocí BIO Přírodního prášku na bělení zubů s aktivním uhlím, které je známé tím, že umí absorbovat nečistoty.

Coco Glam – přírodní prostředek pro bílé zuby

Chtěli byste mít krásné bílé zuby? Nechcete mít už zažloutlé zuby, ale toužíte po bílých zubech? Vyzkoušejte Coco Glam – přírodní prášek pro bělení zubů s aktivním uhlím BIO. Coco Glam prášek na bělení zubů přináší nejnovější přírodní cestu bělení zubů bez zbytečné chemie. Jeho hlavní složkou je aktivní uhlí z kokosových šlupek a bentonitový jíl, který na sebe váže nečistoty a absorbuje usazeniny, nečistoty a skvrny na zubech. Bělí, detoxikuje a leští zoubky. Dodává zubům minerální látky a větší pevnost zubní sklovině. Pomáhá i jako prevence před zubním kamenem. Bílé zoubky byste měli mít již po týdnu až dvou týdnech užívání.

Coco Glam přírodní prostředek pro bílé zuby

 

Coco Glam na bílé zuby má čisté přírodní prostředí

Coco Glam je černé práškové sérum, které se nanáší na zubní kartáček a čistí se s ním zuby jako s klasickou zubní pastou. Je vyrobené z kvalitních surovin v bio kvalitě. Výrobce dokládá, že by mělo vydržet 2-3 měsíce při běžném používání. Má neutrální chuť. Je vhodný i pro citlivé zuby a dásně. Má nízký koeficient abrazivy (65) jako mají běžné zubní pasty, proto se nemusíte bát, že by dráždil, poškodil nebo obrušoval zubní sklovinu. Neobsahuje žádná barviva, fluor, chemické přísady, živočišné tuky, syntetické tenzidy (pěnidla) apod.

Coco Glam přírodní prostředek pro bílé zuby

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář