Dulcia natural – Oční krém s kofeinem noční – na co pomáhá?

Oční krém s kofeinem noční od Dulcia natural je náš oblíbený produkt v NuSpring. Má olejovou mastnější strukturu a právě kvůli tomu je určený na noc, aby jej pokožka mohla dobře vstřebat. Dulcia vyvinula nové balení s pumpičkou, díky kterému se dobře aplikuje. V čem je Oční krém s kofeinem od Dulcia dobrý?

Oční krém s kofeinem noční Dulcia

 

Oční krém s kofeinem noční je top produkt slovenské přírodní ručně vyráběné kosmetiky Dulcia natural. Je to hustý a mastný balzám, který zmírňuje a zabraňuje vzniku otoků a kruhů pod očima. Dokáže stimulovat a obnovovat buněčnou strukturu. Díky tomu pomáhá lepší cirkulaci krve. Právě lepší prokrvení pokožky pak vede ke krásnější pleti v okolí očí.

Oční krém s kofeinem obsahuje směs másel (kávové, avokádové, bambucké, mangové), olejů (avokádový, makadamiový, z pšeničných klíčků, kokosový), jojobový vosk, kávovou silici, extrakty z rozmarýnu a grepových jadérek a vitamín E

 

Oční krém s kofeinem obsahuje směs másel (kávové, avokádové, bambucké, mangové), olejů (avokádový, makadamiový, z pšeničných klíčků, kokosový), jojobový vosk, kávovou silici, extrakty z rozmarýnu a grepových jadérek a vitamín E. Je kombinací velmi účinných látek, které pomáhají udržet vysokou hladinu kolagenu a elastinu v pleti.. Makadamiový olej dokáže proniknout do hlubších vrstev pokožky, díky čemuž je pleť dlouhodobě hydratovaná. Vysoký obsah kofeinu, který je v oční krému obsažen, je skvělý právě na vypnutí pokožky, pomáhá proti otokům a kruhům pod očima.

Je to hustý a mastný balzám, který zmírňuje a zabraňuje vzniku otoků a kruhů pod očima

 

  • zabraňuje vzniku a zmírňuje otoky pod očima
  • zesvětluje kruhy pod očima
  • stimuluje a obnovuje buněčnou strukturu
  • napomáhá lepší cirkulaci krve
  • působí proti stárnutí pleti
  • pomáhají udržet vysokou hladinu kolagenu a elastinu v pleti

Oční krém s kofeinem noční Dulcia natural

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 09. 10. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář