Ekologické látkové vložky LalaH

Hledaly jsme pro vás ekologické látkové vložky, které by byly šetrné k přírodě i nám ženám a nebyly napuštěné chemickými složkami. Jsme rády, že jsme objevily šikovnou švadlenku LalaH, která šije moc krásné látkové vložky z nádherných látek.

Navíc používá i bio bavlnu, což nás velmi zaujalo. O rozdílech v pěstování klasické bavlny a bio bavlny si toho můžete spoustu přečíst na internetu i v knihách. Takže to bylo pro nás jasné ano. Líbí se nám kreativní ženy, které na mateřské dovolené tvoří a využívají svou fantazii a zručnost. LalaH jsme objevily na fleru a jsme rády, že vám můžeme představit její kolekci látkových vložek.

Ekologické látkové vložky LalaHEkologické látkové vložky LalaH

Proč je dobré používat lákové vložky LalaH?

Jsou úžasnou ekologickou variantou. Dají se opakovaně použít a vydrží vám opravdu dlouho. Můžete je lehce přeprat v ruce nebo v pračce při teplotě na 60°C. Jsou vyrobené z elastanu, bio bavlny a bavlny. Nejsou ničím napuštěny a díky tomu nedráždí citlivou pokožku. Díky prodyšnému a příjemnému materiálu se budete cítit pohodlně po celý den. Vyzkoušejte látkové vložky a pojďte s námi šetřit přírodu. Nepřidávejte ke zbytečnému odpadu, který se hromadí na skládkách. Vložky nejsou jen pro zero waste nadšence, ale pro všechny, kterým záleží na tom, co tu po nich zbyde.

Ekologické látkové vložky LalaH

Látkové vložky z bio bavlny LalaH

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 07. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář