Equa slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu

Osobně používám skleněnou lahev na vodu Equa už nějaký ten rok, což jste mohli vidět např. na sociálních sítích, kdo nás sledujete. Velmi dobře se drží díky unikátnímu tvaru, je lehká a mám někdy pocit, že je nerozbitná. Za celou dobu se mi nerozbila, nekřupla, nepoškrábala se. Nosím ji s sebou každý den jako lahev na vodu anebo jako lahev s vodou na cvičení. Jsem s ní velmi spokojená a jsem ráda, že jsem pro ni nadchla i holky a zařadily jsme ji k nám do nabídky.

Equa slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu

Equa – slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu

Značka ekologických lahví na vodu  Equa vznikla z nádherného nápadu. Založil ji Anže, když se procházel na pláži ve Slovinsku a naštvalo ho, kolik plastových lahví se kolem něj válí na zemi. Byly v moři, na pláži, všude. Byl §překvapený, kolik plastu lidé vyhazují do přírody a položil si otázku, co s tím. Napadlo ho, jak tomu pomoci. Rozhodl se, že bude vyrábět opakovaně použitelné lahve na vodu z odolného borosilikátového skla, který vydrží i větší zátěž. S výrobou skleněných lahví na vodu začal v roce 2010 a dnes již nabízí ucelenou řadu lahví v různých designech a barvách. Jejich poslední novinkou jsou lahve a termoska 2v1, které udrží studený nápoj až 24 hodin a teplé nápoje až 12 hodin. Získáte tak praktického pomocníka na celý rok, který v zimě udrží čaj teplý a v létě vodu chladnou.

Equa slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu

Název Equa vznikl složením slova ECO a AQUA (voda, v latině znamená slovo oceán). Což je podle mne velmi trefné. Většina lahví se vyrábí v České republice a za to jsme velmi rády. Věděli jste, že navíc dávají 10% svého ročního čistého zisku na podporu evropských organizací, které prosazují zdravý životní styl a ochranu životního prostředí?

Equa slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu

Skleněné lahve na vodu Equa

 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář