Recenze: Havlíkova apotéka, Ranní maska čistící 3minutová

Krásné ráno! Je to už asi půl roku co jsem si na popud mnoha pochvalných reakcí zakoupila pleťové výrobky české značky Havlíkova přírodní apotéka. A udělala jsem dobře, protože mi kosmetika sedla jako ulitá. Dnes vám tedy řeknu své dojmy hned na tři výrobky z jejich širokého sortimentu.

Blogerky Ultimateshick

Pečující a čistící ranní maska 3minutová, Havlíkova Apotéka – 50 ml za 323 Kč

Právě o této ranní čistící masce se v blogosféře mluvilo v superlativech. Tak mi to nedalo a musela jsem jí taky zkusit. A vážení je to fakt pecka. Pokud je vaše pleť smíšená až mastnější, trápí jí nedokonalosti, tak budete nadšení. Díky obsahu bio olejů (konopný, rozmarýnový, levandulový, olivový) maska zajistí řádnou očistu pleti, zklidní drobné ranky, akné a  pleť hydratuje a dodá jí vitamíny. Maska je umístěna v retro kovové tubičce, která je nejen praktická, ale také vypadá skvěle. Tuba je měkká, takže jde jednoduše zmáčknout a zajistí, že masku spotřebujete do poslední kapičky.
Blogerky Ultimateshick2
Maska nahrazuje ranní čištění obličeje gelem nebo micelárkou, takže to není žádný krok navíc. Používá se ráno hned po probuzení na ještě nevyčištěnou a neomytou pleť. Nechá se působit 3 minuty a poté se opláchne vodou. Masku mám na nočním stolku a je to první věc, po které sáhnu ihned po probuzení. Vymáčknu trochu masky, nanesu na obličej a ty 3 minutky uplynou co by dup. Díky svěží bylinkové vůní a lehce chladivém pocitu, mě maska po ránu probere (vstávám v 5 hodin, takže je to vážně potřeba) a nakopne energií do nového dne.
Blogerky Ultimateshick4
Konzistence masky je lehká, nemastná, jednoduše se roztírá a během okamžiku splyne s pokožkou. Celá se do ní vpije, nesedí na ní, takže o ní kromě chladivého pocitu téměř nevíte. Nijak pleť nedráždí, neštípe a to ani v případě, že jí máte na obličeji déle, než doporučené 3 minuty. Masku smývám konjac houbičkou a následně opláchnu obličej vodou. Po umytí je pleť dokonale vyčištěná. Je jemná, pružná a  hydratovaná. Působí odpočatě, svěže a rozjasněně. Dokonale připravená a „napapaná“. Při pravidelném používání mám pocit, že je pleť celkově v lepší kondici. Je čistá, netvoří se mi pupínky ani černé tečky. Nedokonalostí mi celkově ubylo. Za mě je to úžasný produkt a vím, že až mi dojde, tak si masku koupím znovu.
Blogerky Ultimateshick5

Bylinná osvěžující a hydratační voda Havlíkova apotéka – 200 ml za 274 Kč

Další skvělý produkt, který vám můžu doporučit, je osvěžující a hydratační voda. Úžasné na této vodě je to, že to není „obyčejná“ květinová voda, která ve většině případů obličej pouze zchladí a osvěží. Tato voda totiž obsahuje účinné látky jako je kopřiva, rakytník, med a esenciální oleje z levandule a pačuli. Díky tomu je vhodná zejména pro dehydrovanou, suchou a unavenou pleť, ale sedět bude všem typům.
Blogerky Ultimateshick6
Voda má praktické balení s rozprašovačem, který je jemný a dávkuje ji v ideálním množství a poměru. Voní opět skvěle, vůně je svěží, bylinková s dominuje jí levandule. Kromě vůně, jsou úžasné také účinky této vody. Hydratační voda pleť viditelně i pocitově zklidňuje, chladí a zjemňuje. Také ji dodá svěžest, energii a rozjasnění. Co se týká té hydratace, tak ta je fakt skvělá. I když je to „pouze“ voda, tak pleť dokáže hydratovat, jako by jste ji namazaly krémem, přesto nijak nelepí ani nezanechává mastný či jinak nepříjemný pocit.
Blogerky Ultimateshick7
Super je i to, že můžete obličej přestříkat a dodat pleti vláhu i přes nalíčený obličej. Za mě je to úžasný produkt, který bude nejen na léto můj must have. Doporučuji všemi deseti.
Blogerky Ultimateshick9

Havlíkovo olejové mýdlo s rakytníkem – 85 g za 169 Kč

Poslední výrobek, který vám představím, je pleťové mýdlo. Čištění obličeje mýdlem je moje, proto ráda zkouším a objevuji nové poklady. Toto přírodní mýdlo je vyrobeno podle receptur z 18. století a obsahuje hojivý rakytník, extrakty z rozmarýnu a kurkumy. Díky tomu pleť nejen šetrně umyje a vyčistí, ale zároveň dokáže pleť zregenerovat, zjemnit a dodat vitamíny.
Blogerky Ultimateshick10
Mýdlo má hranatý tvar a specifickou bylinkovou vůní. Nejvíce z něj cítím asi obsažený rakytník. Osobně mi mýdlo voní. Mýdlo používám každý večer a nanáším jej pomocí čistícího kartáčku nebo konjac houbičky. Stačí po navlhčeném mýdle párkrát přejet a máte dostatek jemné pěny na vyčištění obličeje. Už po pouhém opláchnutí cítíte, že pleť je dokonale čistá a to tak, že vyloženě „vrže“ čistotou.  Mohlo by se zdát, že mýdlo pleť odmastí a zbaví jí i ochranné vrstvy, ale není tomu tak. Pleť je hluboce vyčištěná, přitom není vůbec vysušená ani drsná. Naopak je velice příjemná na dotek, je jemná, vláčná a rozjasněná.
Všimla jsem si, že póry jsou mnohem čistější, méně se zanáší a vypadají menší. Věřím, že právě toto mýdlo stojí za tím, že mám teď pleť v dobrém stavu bez nedokonalostí a černých teček.  Účinky mýdla si mě získaly a už se těším, až vyzkouším nějakou další neméně kvalitní variantu.
Blogerky ultimateshick blogerky
Recenzi napsaly sestry z Ultimate Chic Radka a Maru.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 24. 10. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář