HayMax britská značka bio prostředků proti alergiím

„Přírodní prostředek HayMax přichází z Velké Británie, kde je díky snadnému použití a účinnosti už přes 10 let velmi oblíbený, za minulý rok si HayMax našel a pomohl přes 1 000 000 zákazníkům.“

Jsme rádi, že v době léta a hlavní sezóny alergii se nám podařilo pro vás zařadit britskou značku prostředků na alergie od značky HayMax. Hledáte alternaci prostředků na alergie z lékáren? Trpíte také na alergie a rádi byste jim zamezili přírodní cestou?

HayMax je britská značka bio prostředků proti alergiím

HayMax je britská značka bio prostředků proti alergiím

HayMax přírodní prostředek na alergii pro děti je 100% přírodní prostředek proti alergiím. Je vyroben pouze z včelího vosku, přírodních olejů a speciálně navržených esenciálních olejů (kromě verze Neutral). Všechny bio složky pochází z ekologického zemědělství. Je certifikovány BIO Soil Association. HayMax je vhodný na sennou rýmu, alergii na prach a domácí mazlíčky. Je vhodný pro děti (kojence, batolata, větší děti) i dospělé včetně těhotných a kojících žen. Pokožku nemastí, není na ni vůbec vidět. Jedno balení by mělo vydržet na jednu pylovou sezónu.

HayMax zabrání pylu, prachu a zvířecím alergenům v proniknutí

Po aplikaci mastičky do okolí nosních dírek a pod obočí funguje HayMax jako stopka/zábrana pylů, prachu a zvířecích alergenů. Ty se pak nedostávají do těla. Díky čistému složení se dá kombinovat s léky, které máte předepsané. Nezpůsobuje únavu ani ospalost. Je bez chemických a konzervačních přísad, barviv a živočišných tuků. Díky tomu nabízí skvělou alternaci ke konvenčním výrobkům.

Certifikáty

HayMax přírodní prostředek na alergii

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář