Helan přírodní repelenty pro celou rodinu

Značka Helan pochází z Itálie a má dlouholetou tradici. Začínala v době, kdy se o přírodní a bio kosmetice příliš nevědělo nebo nemluvilo. Vyrábí totiž kosmetiku již od roku 1976. Tehdy ji založila Elisa Bottini Massa, která v té době pracovala na akademii ve výzkumu. Rozhodla se jít za svým životním přáním vyrábět vlastní kosmetiku. Co by to bylo za sen, kdyby neměla podporu v rodině a tak se svým manželem Enzo Moncalvo zkusili své štěstí.

Helan – certifikovaná přírodní značka kosmetiky vyrábějící se od roku 1976

Pro svou řadu kosmetiky si vybral jméno Helan. Což symbolizuje v překladu HEL (IOS=slunce) a AN (IMUS=duše). V jejich logu najdete list půlící se se zkumavkou, který odráží přírodu a výzkum. To symbolizuje použití přírodních surovin, které jsou zpracovány odborně v laboratořích tak, aby byly maximálně účinné a obsahovaly aktivní složky. Pro svou kosmetiku vybírají pečlivě pouze certifikované suroviny nejlépe z lokálních zdrojů. Využívají zejména suroviny ze Středozemí od lokálních dodavatelů, kteří pracují v souladu s Fair Trade obchodem. Výrobky nebyly testovány na zvířatech. Helan výslovně dodržuje standard Non Testing Standard. Suroviny neobsahují ropné deriváty, PEG, silikony atd.

Jsou také součástí projektu COSM-ETIC, který symbolizuje rovnost. Chtějí vytvářet etické produkty, které jsou férově k přírodě, lidem a jejich práci. I proto jsou jejich výrobky kompletně vymyšleny, vyráběny a baleny pouze v Itálii. Kosmetika Helan v sobě skrývá 3 hlavní složky a to čisté přírodní suroviny, dlouholetou tradici a výzkum s moderními technologiemi, který dokáží z rostliny maximálně využít. Jsou držiteli mnoha certifikátů př. ICEA – Eco Bio cosmetics a Organic cosmetics a také Certifikát environmentálního managamentu, který je v souladu s nařízením UNI EN ISO 14001 RINA n. 4251/00 / S první vydání prosinec 2000.

 

Helan – přírodní repelenty pro celou rodinu

Mají ucelenou řadu kosmetiky na tělo, nás však zaujala zejména jejich řada přírodních repelentů ZanzHelan. Proč? Protože je jich na českém trhu nedostatek a špatně se shání. V letním období se jen těžko při pobytu v přírodě vyhnete hmyzu, který nás dokáže pěkně potrápit. Proto jsme zařadili jejich produktovou řadu přírodních repelentů. Jsou vhodné pro celou rodinu. Nejen, že odpuzují hmyz, ale zároveň pokožku zklidňují od podráždění.

Certifikáty Helan

Helan přírodní repelenty

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář