Jak si doma vytvořit krásnou valentýnskou atmosféru?

Svátek svatého Valentýna neboli svátek zamilovaných by měl být o společných zážitcích s tím, koho máte rádi. Neměl by být o dárcích nebo nějakých velkých gestech, ale o společných prožitcích, které vás spojují a utužují vztah. Mnohdy to může být jen maličkost, která vám udělá radost. Něco, co nečekáte a najednou je to tu, jen pro vás. Vytvořte si krásný večer jen pro vás dva. Jak si doma vytvořit útulnou valentýnskou atmosféru? Máme pro vás 5 tipů…

I doma si můžete udělat večer jen sami pro sebe a podle svých představ. Valentýnský večer se nemusí rovnat večeři v restauraci, kinu a možná nějakém drinku nebo pozdní procházce. Může to být i krásný kouzelný večer u vás doma, který bude jen o vás dvou. Můžete partnera překvapit např. poukázkou na krásný večer u vás doma nebo na příjemnou masáž či vynikající večeři.

vosklaska
Láska sójový vosk do aromalampy Jemnô.

 

Předloni jsem dostala od přítele celou knížečku poukazů pro partnery. A tak vždy velmi ráda vytáhnou nějakou poukázku na masáž nebo něco dobrého na zub, kdo by odolal? Jak si vytvořit doma takový příjemný večer? Mnohdy zapomínáme ve všedním stresu na maličkosti, které odlišují běžný den od výjimečného. Vzpomeňte si sami, jak vás potěšila třeba jen jedna kytička od přítele, nebo když vás někdo pozval na kávu nebo přinesl čokoládu. Někdy stačí jen milý vzkaz od někoho blízkého a jak vám to rozzáří den.

Jak si doma připravit takový krásný, romantický večer na oslavu lásky?

1. Krásné sojové svíčky vytvoří díky svým afrodiziakálním účinkům útulnou atmosféru

Krásná svíčka s příjemnou afrodiziakální vůní Láska umí vytvořit úžasnou, útulnou atmosféru. Jelikož je svíčka vyrobena z čistých přírodních silic, má skvělý aromaterapeutický účinek. Ve svíčce Láska najdete silici ylang ylang, geránium a sladké mandle. Právě ylang ylang má úžasné afrodiziakální účinky, které navodí skvělou atmosféru pro romantický večer.

laska2

Láska zdravá sójová svíčka Jemnô.

2. Provoňte domov už od dveří vaší oblíbenou vůní

Nejen svíčky vytvoří doma nebo v práci příjemnou atmosféru. Stačí pár kapek éterického oleje buď do difuzéru nebo do aromalampy a během chvilky se krásně rozvoní. Mnohé vůně umí povzbudit mysl a pomoci proti únavě i stresu. Vyzkoušejte např. vůni levandule, mandarinky, pomeranče či eukalyptu, který probere vaše tělo i mysl. Doporučují se právě pro dobrou náladu.

Essential-Oils-2
Oshadhi nabízí ty nejkvalitnější éterické oleje. Dbá na čistý původ surovin, ze kterých oleje vyrábí. Díky tomu, že je v osobním kontaktu s pěstiteli – má tu nejvyšší kontrolu.

3. Romantická hudba uvolní tělo i mysl

Nalaďte se na příjemný večer romantickou hudbou. Svíčky už hoří, v místnosti se lime povzbuzující vůně, která uvolní tělo i mysl. Nalaďte rádio nebo si pusťte vaše oblíbené skladby, které vás spojují. Vnímejte hudbu celým tělem. Stačí jen na chvíli vypnout a zaposlouchat se. I to přinese člověku dobrou náladu.

cukrova pivonka masazni kostka
Cukrová pivoňka – masážní kostka Ponio má sladkou, romantickou vůni květin (ylang-ylang, list hřebíčku, grep, pomeranč, benzoin). Je vyrobena z čistě organického kakaového másla. Krásně zklidňuje smysly a zlepšuje náladu po náročném dni.

4. Společné doteky jen pro vás dva

Připravte partnerovi jako překvapení příjemnou masáž. Jen společné doteky, vy dva a pár chvilek v běžném dni, které vás spojují. Masáž dokáže mnohdy dělat divy. Krásně se uvolníte a vypnete od všedních starostí. Myslete na to, co vás čeká, co je před vámi. Které společné sny by se vám letos mohly splnit?

magicke-bylinky-magical-herbs-masazny-olej-organicky-(1)
Magické bylinky – organický masážní olej Soaphoria obsahuje jojobový, sezamový, olivový, slunečnicový, mandlový, hroznový olej, eukalyptus, podběl léčivý, břízu a další bylinky.

5. Když se lásce zadaří …

Nezapomeňte ani na to, abyste si večer užili bez starostí. Naše Glyde kondomy jsou veganské, neobsahují syntetický latex, umělá barviva ani parfemace. Díky tomu jsou šetrné a citlivé k pokožce, kterou zbytečně nedráždí. Jako milý dáreček jsme si pro vás ve spolupráci s Glyde připravili pro prvních 40 objednávajících vanilkový veganský kondom Glyde jako dárek.

14884438_687347441430445_1234973857623316238_o
Glyde kondomy jsou díky svému šetrnému složení vhodné i pro celiaky, vegany, alergiky či pro lidi s velmi citlivou pokožkou. Udržují přirozené pH pokožky. Obsahují barviva z přírodních zeleninových nebo květových extraktů (červená kapusta, mrkev atd.) v potravinářské kvalitě.

Jak vznikl svátek  sv. Valentýna?

banner_1200x628_06

Valentýn se slaví v anglosaských zemích 14. února, postupně se však dostal i k nám. Vysvětlení vzniku svátku se různí. Jedna z legend vypráví o knězi Valentýnovi, který vzdoroval vládci Říma Claudiusovi II. a tajně oddával mladé páry i přes jeho zákazy. Panovník nechtěl, aby se ženili a byli doma u svých rodin, ale aby odcházeli do války. Kněz však vzdoroval zákazům a mladým párům pomáhal. Následně byl zatčen a popraven právě 14. února. Od té doby se slaví svátek jako svátek všech zamilovaných.

 

 

 

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 02. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář