Jaké líčení je perfektní pro jarní typ pleti?

Jarní typ pleti se vyznačuje světlou, narůžovělou až broskvovou pokožkou. Má jemný zlatavý nádech. Oči jsou zbarvené do tónů světle či sytě modré, šedozelené či oříškové. Vlasy zdobí tóny zlatavé blond, plavé, medové či světle hnědé. Pozorujte-li u sebe tyto typické znaky, máte jarní typ pleti. Gratulujeme. Jak se ale správně líčit, aby vynikly vaše přednosti?

organic_cosmetics
Tipy pro jarní typ líčení


Jarní typ
pleti působí velmi romanticky. Jemné rysy vytváří až téměř mystický dojem. Základem vašeho líčení a péče by měla být hlavně zdravá a krásná pokožka. Najděte si dle typologie pleti správnou péči o vaši pokožku a nechte vyniknout svou přirozenost. Pomozte pleti, aby byla zdravá a působila svěžím dojmem. Trápí vás akné, suchá místa či vrásky? Vyřešte kožní problémy třeba v naší poradně s dermatoložkou a nechte vyniknout svou krásu.

Jaká paletka barev je vhodná pro jarní typ pleti?

Od krásné pleti by se mělo odrážet vaše líčení, které by mělo být jemné a decentní. Vyhněte se výrazným barvám a raději se pohybujte v jemných tónech. Pokud už chcete přeci jen zvolit výraznější odstíny, pak nechte vyniknout jen jeden akcent. Jarním typům velmi sluší elegantní ráz s použitím přírodních odstínů. Kdo je zástupce jarního typu pleti mezi celebritami? Je jím biatlonistka Gabriela Soukalová, herečka Cameron Diaz či zpěvačka Adele.

Jaké tóny k líčení zvolit?

Začněte make-upem. Právě ten by měl být v jemných tónech světlé a přirozené barvy vaší pleti. Vaše pokožka by měla lehce prosvítat. Vybírejte porcelánové, slonové, světlé odstíny make-upu. Na léto pak můžete použít lehce tmavší odstíny, jestliže se dobře opalujete. Pohybujte se v aktuálním odstínu vaší pokožky.

Pastelové odstíny hrají prim

Základem by však měla být přirozenost za pomocí pastelových barev. Ta by se měla odrážet i u volby očních stínů. Křiklavé a výrazné tóny raději nechte jiným typům pleti. Vybírejte v odstínech zemitých barev jako je hnědá, zlatavá, skořicová, šedá, jemně růžová, béžová, smetanová, meruňková, zelená. Jarní typ miluje barevné řasenky. Nemusíte se bát sáhnout po zelené, modré, ale i klasické černé.

Avril Organic Bronzer Ambreé, 239 Kč
PHB Ethical Beauty – Minerální tvářenka s SPF 15 Peach, 460 Kč

Výrazná rtěnka? Zvolte krásný akcent

organic-lipstick-pencil-jumbo-rose-natural
Rtěnka v tužce na rty Avril jen za 139,-Kč

Jarní typ pleti miluje bronzery a tóny tvářenek do zlatavé barvy. Alternací může být jemně lososová barva. Pokud chcete sáhnout po akcentu, vyberte si výraznější odstín rtěnky či rtěnky v tužce na rty. Sáhněte po odstínech růžové, lososové či korálově červené. Volte spíše matnější odstíny, které budou působit přirozeněji.
Objevte naši nabídku bio dekorativní francouzské kosmetiky Avril za krásné ceny. Je hrdým nositelem certifikátu Ecocert.

Proč si dekorativní kosmetiku Avril Organic zamilovat?

–   není testována na zvířatech
–   
je držitelem certifikátu ECOCERT
–   
neobsahuje parabeny, sorban draselný, fenoxyethanol…
–   
téměř 100% složek je rostlinného původu
–   
ingredience pochází z ekologického zemědělství

kolaz jarni typ
Tipy na bio dekorativní kosmetiku vhodnou pro jarní typ pleti
Autorem příspěvku je null
Publikováno 08. 10. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář