Jste letní typ? Zvýrazněte vhodným líčením své přednosti!

Letní typ pleti se vyznačuje velmi světlým a jemným odstínem pokožky. Má porcelánový, bledý odstín, který doplňuje jemný narůžovělý nádech. Oči jsou zbarvené do tónů světle modré, šedé, modrozelené či oříškové. Rty zdobí odstíny jemně růžové. Vlasy mají nádherné plavé, blonďaté, popelavé až po širokou škálu hnědých odstínů. Pozorujte-li u sebe tyto typické znaky, máte letní typ pleti. Jak se ale správně líčit, aby vynikly vaše přednosti?

qualite_page_cms
Letní typ pleti – jaké líčení zvolit?


Letní typ
 pleti působí velmi jemně a přirozeně. Při pohledu na něj máme pocit, že není potřeba ničemu pomáhat. Nechte vyniknout jeho přirozenost, ale nezapomínejte mu trošku pomoci, aby jeho přednosti vystoupily ven. Ukažte svou přirozenou krásu. Základem vašeho líčení a péče by měla být hlavně zdravá a krásná pokožka, ze které všechno vychází. Najděte si dle typologie pleti správnou péči o vaši pokožku a nechte tak vyniknout svou přirozenost, abyste se cítila dobře. Pomozte pleti, aby byla zdravá a působila svěžím dojmem. Trápí vás akné, suchá místa či vrásky? Vyřešte kožní problémy třeba v naší poradně s dermatoložkou a nechte vyniknout svou smyslnost.

Jakou paletku barev si vybrat pokud jste letní typ?

Vzhledem k jemným tónům barvy pleti, vlasů, očí i rtů doporučujeme lehce a decentně zvýraznit přednosti. Držte se ale v jemných a chladnějších tónech. Výrazné odstíny nechte zimnímu typu. Letní typ pleti se velmi dobře opaluje a proto upravujte a vybírejte aktuální tón odstínu make-upu i pudru. Kdo je zástupce letního typu pleti mezi celebritami? Je jím třeba herečka Uma Thurman či modelka Tereza Maxová.

Jaké tóny k líčení zvolit?

light-rose-blush-organic
Tvářenka Avril – Rose Nacré

Pokud váháte, jaké tóny vybrat, nejlépe vám poradí aktuální odstín vaší pleti. Vyzkoušejte odstín make-upu či pudru na ruku, kde je podobný tón jako na obličeji, pomůže vám to lépe s výběrem. Základem líčení by měl být dobrý make-up. Vybírejte ho v jemných tónech světle béžové až narůžovělé přirozené barvy vaší pleti. Na léto pak můžete použít lehce tmavší odstíny, vzhledem k tomu, že se letní typ pleti dobře opaluje. Pohybujte se vždy v aktuálním odstínu vaší pokožky. Tváře přivítají tóny šedorůžové barvy s jemnými shimmery.

Studená hraje pro letní typ prim

grey-eye-pencil-organic
Šedá tužka na oči Avril


Podtrhněte svoji přirozenost a krásu pomocí pastelových, chladných a kouřových barev očních stínů. Vybírejte v odstínech zemitých barev, ale i odstínů rozkvetlé louky. Bude vám slušet šedá, metalická, jemně růžová, béžová, smetanová, meruňková, stříbrná, fialková,
lila, fuchsiová, světle modrá. Směřujte své líčení do kouřového nádechu s metalickým odleskem. Letní typ není příznivcem klasické černé barvy co se týče očních linek. Sáhněte spíše po šedých odstínech, které budou lépe ladit. Řasenka je vhodná spíše v tónu šedé, šedočerné, až černé barvy.

S odstínem rtěnky si vyhrajte

Pokud máte pocit, že jste se museli v odstínech dekorativní kosmetiky držet zkrátka, nyní přichází chvíle na hraní a experimentování. Samozřejmě i zde se držte v jemnějších odstínech. Můžete však vybírat z několika odstínů růžových barev, ať již starorůžové, či výrazné růžové, jemných fialkových, či jemně melounově červených. Fantazii se meze nekladou.
Objevte naši nabídku bio dekorativní francouzské kosmetiky Avril za krásné ceny. Je hrdým nositelem certifikátu Ecocert.

Proč si kosmetiku Avril Organic zamilovat?

–   není testování na zvířatech
–   
je držitelem certifikátu ECOCERT
–   
neobsahuje parabeny, sorban draselný, fenoxyethanol…
–   
téměř 100% složek je rostlinného původu
–   
ingredience pochází z ekologického zemědělství

kolaz letní typ pleti
Tipy na bio dekorativní kosmetiku Avril vhodnou pro letní typ pleti
Autorem příspěvku je null
Publikováno 08. 10. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář