Kosmetika z Mrtvého moře Minus 417

minusVědecké studie dokazují ozdravné výsledky kosmetiky z Mrtvého moře po tisíce let. Již královna Kleopatra znala toto tajemství a hojně jej využívala. Mrtvé moře je nejslanějším vodním útvarem na světě s největším procentem minerálů (více než 30%). Vysoká koncentrace zmíněných minerálů stimuluje v našem těle metabolické funkce. Přispívá k hloubkové regeneraci a obnově buněk. Díky němuž mají výrobky s obsahem minerálů z Mrtvého moře perfektní výsledky při hojení a léčbě kožních problémů a eliminace vrásek.

„Čerpejte sílu vitamínů a minerálů z Mrtvého moře.“

Pozitivní účinky výtažků z Mrtvého moře

Bahno z Mrtvého moře má mimořádnou schopnost absorbovat tuky a špínu. Jeho kremyjemné přírodní složení odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje obnovu nových buněk. Studie prokázaly při použití produktů z Mrtvého moře znatelné změny již po několika týdnech – pleť je zdravá a zářivá.
Léčivé účinky bahna z Mrtvého moře jsou hojně využívány k léčbě lupénky, atopického ekzému, akné a mnoha dalších kožních problémů. Jeho použití je všestranně prospěšné pro celé naše tělo. Minerální bahno pomáhá vyhlazovat drobné vrásky a zpomaluje proces stárnutí kůže. Výsledky jsou dokázány i ve studii kosmetiky Minus 417. Do testu se připojilo 200 žen a 74 mužů z celého světa. 98% potvrdilo, že jejich pleť omládla a cítí se tak lépe.

Obsah účinných látek v kosmetice Minus 417

Kosmetické laboratoře vyvinuly po několika letech práce řadu kosmetiky Minus 417, která obsahuje to nejlepší z přírody a to tzv. VITAMIN MINERAL COMPLEX. Je to vyvážená kombinace vitamínů A, B, E, F, H, jedinečných výtažků z přírodních rostlin a 40 přírodních minerálů, nacházejících se v Mrtvém moři (např. magnézium, chlorid, draslík …).
Kosmetika hojně využívá přírodní oleje, bambucké máslo, výtažků z pupalky, rakytníku, zeleného čaje, aloe vera, medu, francouzského jílu a další složky. Složení produktů najdete vždy vypsané na obalech výrobků i v naší nabídce na internetu. Přírodní látky rostlinné původu obsažené v kosmetice Minus 417 jsou 100% přírodní. Kosmetika neobsahuje parabeny ani minerální oleje (výtažky z ropy).
10860835_890937767623621_3399927116947228682_o
 

Proč si zamilovat kosmetiku Minus 417?

Moty1
Zakladatel -417 Moty Fridman.
  • neobsahuje parabeny ani minerální oleje (výtažky z ropy)
  • není testována na zvířatech
  • obsahuje komplex vitamínů a minerálů prospěšných pro naše tělo
  • pomáhá hojit kožní problémy (akné, lupenku, ekzémy a další)
  • minerální bahno vyhlazuje drobné vrásky
  • obsahuje přírodní složky – bylinky, med, jíl, aloe vera, pupalku a další
  • přírodní látky rostlinného původu jsou 100% přírodní

Zajímavá fakta

  • 98% zákazníků uvedlo, že jejich pleť po použití produktů značky Minus 417 omládla
  • 89% zákazníků uvedlo, že po použití krému jejich pokožka měla krásny matný vzhled
  • 100% spokojenost zákazníků s Tělovými peelingy

Do spotřebitelského testu se zapojilo po celém světě 200 žen a 74 mužů, kteří testovali výrobky značky Minus 417 po dobu 4 týdnů.

m1482437_1
Vědecké studie dokazují ozdravné výsledky kosmetiky z Mrtvého moře po tisíce let

Podívejte se na fotografie našich zákazníků, kteří testovali kosmetiku Minus 417 před a po a krátké povídání, které nám po testování kosmetiky poskytly zde.
 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 08. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář