Pozitivní účinky kosmetiky z Mrtvého moře, značky Minus 417

Přestože mnozí z nás teprve kouzlo kosmetiky z Mrtvého moře objevují, vědecké studie dokazují ozdravné výsledky po tisíce let.

Proč je Mrtvé moře tak léčivé?

blog-mrtve-more
Mrtvé moře vzniklo na základě vrásnění zemské kůry před 3 miliony let. Je nejslanějším vodním útvarem na světě s největším procentem minerálů (více než 30%). V každém litru vody se vyskytuje 1,13 kg soli a minerálů.
Vysoká koncentrace těchto minerálů stimuluje v našem těle metabolické funkce. Přispívá tak k regeneraci a obnově buněk. Nejvíce je v Mrtvém moři obsažen hořčík (30%), draslík (kolem 20%), sodík, vápník, brom, zinek a mnoho dalších důležitých minerálů.
Léčivé účinky bahna z Mrtvého moře jsou hojně využívány k léčbě lupénky, atopického ekzému, akné a mnoha dalších kožních problémů. Jeho použití je všestranně prospěšné pro celé naše tělo.
 

Jaké účinky mají minerály na naši pleť?

Minerály jsou obsaženy jak ve vodě, tak i v minerálním bahně. Voda z Mrtvého moře má pozitivní účinky na krevní oběh a metabolismus. Nejen, že odstraňuje z pórů nečistoty, ale také pomáhá k regeneraci pokožky, což přispívá k jejímu zdravému a krásnému vzhledu.

98% žen a mužů potvrdilo omlazení pokožky

Minerální bahno pomáhá vyhlazovat drobné vrásky a zpomaluje proces stárnutí kůže. Výsledky jsou dokázány i ve studii kosmetiky Minus 417. Do testu se připojilo 200 žen a mužů z celého světa. 98% potvrdilo, že jejich pleť omládla a cítí se tak lépe. Bahno z Mrtvého moře má pozitivní účinky také na vlasy. Posiluje vlasové kořínky, dodává jim potřebnou výživu a odstraňuje lupy.

Vyzkoušejte účinky Mrtvého moře v kosmetice Minus 417

Evelyn1Kosmetické laboratoře vyvinuly po několika letech práce odborníků z celého světa řadu kosmetiky Minus 417, která obsahuje to nejlepší z přírody a to tzv. VITAMIN MINERAL COMPLEX. Je kombinací minerálů a vitamínů z Mrtvého moře a léčivých rostlin a bylinek.
Kosmetika Minus 417 obsahuje přírodní látky s prospěšnými antioxidanty. Neobsahuje parabeny či minerální oleje (výtažky z ropy). Značka Minus 417 si zakládá na kvalitní kosmetice, která si z přírody bere jen to nejlepší. Není testována na zvířatech.
Je vhodná pro každý typ pleti. Všechny výrobky jsou určeny i pro citlivou pleť. Zdarma vám diagnostikujeme váš typ pleti hned ve 3 špičkových kosmetických salónech v Praze. Zjistěte, co vaše pokožka potřebuje a jaká péče je pro ni nejlepší. Pomůžeme vám bojovat se stárnutím pleti a dosažení krásné pokožky bez jakýchkoliv kožních problémů.
 
Podívejte se sami na příběhy našich zákaznic. Ještě váháte?
pred a po
Eva Nováková, Praha
a

* Povinné položky

Zanechte komentář