Letnímu líčení vévodí minimalismus s jasným akcentem

Trendy na léto 2016 dávají přednost přirozenému líčení. V létě není potřeba zvýrazňovat sytým líčením oči, rty a konturovat a stínovat obličej pomocí bronzerů a výrazných tvářenek. Většinou jste opálení od sluníčka a vaše pleť je více projasněnější a hezčí. Nechte vyniknout svou krásnou a zdravou pleť. Trend razí minimalismus a jasným akcentem.

shutterstock_183643064

Zatímco v zimě je vaše pokožka ochablá, mdlá, zašedlá, bledá, v létě si můžete oddechnout. Většina z vás má opálenou, prozářenější a jasnější pleť. Bronzery, rozjasňovače a sytější barvy můžete klidně odložit. Letní trendy na rok 2016 hlásí minimalismus. Minimální líčení pro maximální efekt přirozenosti.

Nechte vyniknout svou krásu

Využijte letního opálení a nechte vyniknout svou přirozenou krásu. Není lepší mít krásnou a zdravou pleť, která nemusí nic skrývat? V horku by se vám navíc většina líčidel roztopila a začala mazat. Pokud váháte, které barvy zvolit, sáhněte raději po světlých tónech. Vaším základním arzenálem by měl být make-up nebo klidně i jen lehký pudřík v aktuálním odstínu vaší pokožky, světlejší tvářenka, řasenka a lesk či rtěnka.

Líčení by mělo působit hlavně přirozeně. Jako byste se ani nenalíčila. Zamezte hlavně špatným přechodům a vytvořte přirozený přesah make-upu na obličeji a krku. Měli byste docílit lehkého a svěžího nalíčení.

Jeden výstřední prvek

rtenka
Bio rtěnky v tužce na rty od Avril zakoupíte za 139 Kč. Obsahují bambucké máslo a bio jojobový olej.

 
Tento minimalismus můžete celý zakončit jedním akcentem, který upoutá pozornost.

Jak na to? Vykreslete výrazně rty a zaměřte pozornost na ně. Nebo upoutejte ostře vykresleným neonovým pruhem na očním víčku. Vyzkoušejte sytě modrou, zelenou, nebo fialovou barvu. Docílíte tak akcentu, který jistě upoutá pozornost.

Tipy na dekorativní kosmetiku Avril Organic vhodnou na letní líčení

kolaz letní líčení
 
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 11. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář