LoofCo ekologické přírodní houbičky na nádobí

Pojďte s námi hledat ekologická a k přírodě šetrná řešení. Kde jinde začít, než u činností každodenního rázu? Tam, kde vytváříme nejvíce odpadu, ho můžeme také nejvíce minimalizovat.

LoofCo – ekologické přírodní houbičky na nádobí

Značka LoofCo přináší 100% přírodní produkty, které jsou 100% rozložitelné. Vyrábí přírodní Houbičky na nádobí, mytí zeleniny a úklid domácnosti a kokosové drátěnky na nádobí. Jsou vyrobené z kokosu nebo z lufy válcovité, což je odrůda tykve rostoucí v Asii, jižní Americe a Africe. Je 100% rozložitelná. Neobsahuje žádná barviva, ropné deriváty, ani plastové části. Houba po namočení změkne a je velmi příjemná na použití. Nabude po namočení na objemu. Dobře drží tvar, nepoškrábe povrchy a má dlouhou životnost cca 3 měsíce při běžném používání.

LoofCo ekologické přírodní houbičky na nádobí

LoofCo – lufy na mytí nádobí

LoofCo houby dobře umyje povrchy i od zaschlých potravin. Dobře snáší i vyšší teploty a můžete ji jednou za čas vyvařit. Výroba lufy je ekologická. Používají jen přírodní obnovitelné suroviny bez použití chemických hnojiv. K výrobě používají solární energii. Vyrábí ji v rodinné dílně v Egyptě a na Srí Lance. Jsou zastánci férových cen farmářům, aby jejich děti mohly chodit do škol a mohl se financovat rozvoj rodinných farem a dílem. Podívejte se na ekologická řešení, která jsou šetrná nejen k vám, vaší rodině, ale i k přírodě.

LoofCo ekologické přírodní houbičky na nádobí

LoofCo – přírodní houby na mytí nádobí

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 07. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář