Nabízíme jen to čemu sami věříme a za férovou cenu

Většina lidí se při nákupu kosmetiky nechá zlákat krásným obalem, příjemnou vůní, či levnou cenou. Pokud nemají žádné dermatologické problémy, často ani nemají pocit, že by se měli dívat na obsah kosmetických výrobků. Nebo zkoumat, zda jsou vůbec vhodné na jejich typ pokožky. Hlavně, že výrobek krásně voní, byl za rozumnou cenu a jeho výběr nám nezabral moc času. Zákazníci odcházejí pak spokojeně domů a v tašce si nesou nákup. Ale…

Všudypřítomná chemie

Kosmetika není jen plná příjemných, voňavých ingrediencí, které jsou pro naši pokožku zdravé. Mnohdy ani netušíme, co všechno se v produktech skrývá. Výrobky často obsahují konzervanty ropného původu jako jsou parabeny a minerální oleje, či různé chemické, umělé látky.
Pro příklad uveďme výzkum týmů vědců z Univerzity v Severní Carolině, který zkoumal účinky diethanolaminu (nachází se např. v šamponech, kondicionérech, krémech na opalování, gelech). Ten může poškodit plod matky v těle. Nejen, že je karcinogenní, ale také díky němu tělo přichází o cholin – látku, která je důležitá pro tvorbu mozkového přenašeče acetylcholinu.Podobných studií zabývajících se chemickými látkami v kosmetice je mnoho. Je tedy potřeba se dívat nejen na obal, ale také na složení výrobků, které kupujete.
 

V čem je rostlinná a přírodní kosmetika lepší?

Přírodní látky rostlinné původu obsažené v kosmetice Minus 417 jsou 100% přírodní. Kosmetika neobsahuje parabeny ani minerální oleje. Právě ty jsou často levnými náhražkami v kosmetickém průmyslu a nejlevnější složkou krémů. Kdyby firmy měly produkovat jen kosmetiku na přírodním základě, byla by pro ně výroba dražší a možná složitější.
 

Moty1
Zakladatel kosmetiky Minus 417 Moty Fridman

Zakladatel kosmetiky Minus 417 Moty Fridman se však rozhodl jít jinou cestou. Chtěl se zaměřit na kosmetiku, která stojí na tom, co nám sama příroda poskytuje. Všechny produkty obsahují vitamíny a minerální látky z bahna a vody z Mrtvého moře. V kombinaci s rostlinnými výtažky (aloe vera, pupalka, heřmánek, rakytník, med, jíl …) přináší prioritně kvalitní péči o vaši pokožku. Všechny výrobky jsme sami zkoušeli, abychom vyvinuli pro vás jen to nejlepší.
 

Kosmetika Minus 417 léčí i dermatologické problémy

Je vhodná na každý typ pokožky. Díky úžasným ingrediencím, které vychází z přírody, přináší řešení pro dermatologické problémy jako jsou ekzémy, akné či lupenka. Je vhodná i pro citlivou pleť, která je velmi náročná na složení výrobků. Nabízíme kompletní péči o pleť bez vrásek díky bahnu z Mrtvého moře a zelenému čaji, které je známé jako životadárná kombinace v boji s vráskami. Podívejte se na příběhy našich zákazníků.
Naše kosmetika má detoxikační a hojivé účinky. Bahno z Mrtvého moře odstraňuje odumřelé kožní buňky. Studie kosmetiky Minus 417 prokázaly viditelné výsledky už za několik týdnů. Přesvědčte se sami a objednejte si vzorečky zdarma. Zajděte do našich specializovaných kosmetických salónů, kde vám zdarma nabízíme diagnostiku pleti a poradíme vám, jaké péče je pro vás nejvhodnější.
 

Zajímavá fakta

minus
 

  • 92% zákazníků uvedlo, že Time Control – Obnovující aktivní pleťové sérum má hydratační účinek
  • 98% zákazníků uvedlo, že jejich pleť po použití produktů značky Minus 417 omládla
  • 89% zákazníků uvedlo, že po použití krému jejich pokožka měla krásny matný vzhled
  • 100% spokojenost zákazníků s Tělovými peelingy

 

Do spotřebitelského testu se zapojilo po celém světě 200 žen a 74 mužů, kteří testovali výrobky značky Minus 417 po dobu 4 týdnů.
* Povinné položky

Zanechte komentář