Naturalis Better bio kosmetika s aloe vera z Itálie

Naturalis Better je italská značka z jižní Itálie, která přináší bio kosmetiku s použitím vlastních bylinek. Jejich hlavní zásadou je poskytnout vám velmi kvalitní produkty, které jsou z vybraných rostlinných složek bez použití zbytečné chemie. Zakládají si na pečlivém výběru bylinek, které mají být prospěšné pro naše tělo i mysl.

Všechny stěžejní rostliny si pěstují sami na vlastní farmě v Itálii,  kde mají i Spa Wellnes resort. Vědí tak nejlépe, jak se o rostliny pečuje a umí využít jejich sílu naplno. Základem celé jejich řady bio kosmetiky Naturalis Better je vždy aloe vera, které si pěstují sami a používají výtažky z čerstvé rostliny. Většina výrobců používá jen sušený prášek.

Spa Wellnes resort Naturalis Better v Itálii

Naturalis Better  – bio kosmetika s aloe vera z Itálie

I díky tomu jsou v nejvyšší bio kvalitě, a nebyly tak na ně použité žádné postřiky. Mohou tak sklízet bylinky v období, kdy mají nejvíce účinků. Sami si pěstují např Aloe vera, olivovníky, rozmarýn, vyrábí si bio olej z pšeničných klíčků a další. Jsou držiteli certifikátu ECOgruppo Italy. Všechny receptury navíc vyvíjejí sami. Bio kosmetika Naturalis Better  přináší poctivou výrobu od zasetí rostlinky do odeslání produktu k vám domů.

Naturalis Better – top produkt deodorant

Z jejich nabídky jsme pro vás vybrali jako top produkt bio deodorant, který vydrží celý den nebo i při sportovní zátěži Bio Deodorant Natural Roll-On 24H+. Má příjemnou vůni přírody, která vás povzbudí a nadchne. Je to přírodní deodorant s krásným složením. Při zátěži se navíc jeho vůně ještě více zintenzivní. Věděli jste, že více než 95% složek pěstují ekologicky na vlastních polích a zahradách?

Bio DEO Natural Roll-On 24H+ od Naturalis Better

 

Kosmetika Naturalis Better neobsahuje SLS, ropné derivát, parabeny, silikony a další kontroverzní složky.

Bio kosmetika Naturalis Better z Itálie

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 26. 02. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář