Návod č.2 pro fajnšmekry – jak eliminovat vrásky přírodní cestou?

Rady k péči o krásnou a zdravou pleť bez vrásek

Vrásky kam se podíváte? Trápí vás ochablá kůže a ztráta elasticity? Na obličeji se vám vytvořily první viditelné vrásky? Nezkoumejte je ve zvětšovacím zrcátku a raději sáhněte po záchraně, kterou je účinná a komplexní péče pro minimalizaci vrásek.

Pokožka věkem ztrácí elasticitu a ztenčuje se. Krémy proti vráskám dodají pleti přírodní kolagen, chybějící hydrataci a zpevní pokožku. Krém proti vráskám s minerály z Mrtvého moře je podle výzkumů při vyhlazování pokožky až o 30 % účinnější. Pojďme se seznámit s pokročilou péčí.


Tento článek je určen všem, kteří dodržují základní 4 kroky k péči o pleť bez vrásek, které jsme si popsali v předešlém článku. Prozradíme vám totiž ještě pár tipů, co můžete dělat – abyste docílili lepšího efektu. A eliminovali vrásky již po 4 týdnech.

vyplnovac vrasek
Zázračný vyplňovač vrásek již od 990,-Kč

1/ Eliminace vrásek již za 4 týdny můžete docílit díky Zázračnému vyplňovači vrásek, který jemné i hluboké rýhy zaplní a vytvoří jednotný efekt. Videonávod a více informací najdete v článku zde.
2/ Vyzkoušejte skvělou liftingovou masku Cindarella, která má okamžitý zpevňující efekt na 10-12 hodin. Zpomaluje proce stárnutí, sjednocuje tón pleti a vyhlazuje pleť.
Cinderellu – masku s liftingovým efektem – nechte působit 10 min, nebo do úplného zaschnutí a poté smyjte vodou. Nemusíte dočistit pleť Pleťovou vodou. Zpevňující efekt trvá až 10 – 12 hodin.
3/ Chcete redukovat tvorbu vrásek a otoky pod očima? Obnovující oční sérum s peptidy zpevňuje pleť a okolí očí a bojuje proti vráskám. Aplikujeme na suchou pleť v tenké vrstvě v oblasti kolem obličeje, krku a dekoltu. Jemně masírujeme směrem nahoru, dokud se produkt úplně nevsákne. Pro mladší pleť je možné použít oční sérum jako hydrataci v oblasti kolem očí. Pro zralejší pleť použijte oční sérum v oblasti okolo očí, ale také na oblast krku, obličeje i dekoltu.
 

* Povinné položky

Zanechte komentář