Návod: Domácí peeling na tělo s himalájskou solí

Receptem na Domácí tělový peeling jsme se inspirovaly mou velmi oblíbenou blogerkou Rozmarné děvče. Ta si vytvořila recept, kde použila náš kvalitní éterický olej s vůní grepu od Oshadhi. Recept se nám natolik líbil svou jednoduchostí a přitom vypadá krásně a zanechá tělo krásně provoněné a hydratované, že jsme jej zkusily vyrobit také. Jak to dopadlo? Pojďte to s námi vyzkoušet i vy.

 

Tělový peeling si můžete doma jednoduše vyzkoušet. Na internetu či v knížkách najdete spoustu tipů a návodů. My jsme vyzkoušely tip od Rozmarného děvčete a vyrobily pro vás Domácí tělový peeling s himalájskou solí. Kdo k nám nestihl zaskočit na workshop, který jsme v NuSpring minulý týden pořádaly, tak máme pro něj alespoň fotonávod, jak na to. Doporučujeme sejít se s kamarádkami, nebo s rodinou a vyrobit si ho doma v kruhu přátel. Je to úžasná relaxace, můžete si u toho popovídat, dát si něco dobrého a strávit příjemný den. Jak na to?

Recept na Domácí tělový peeling s himalájskou solí

25 ml kokosového oleje
50 g himalájské soli
5 kapek vašeho oblíbeného éterického oleje, můžete ale i kombinovat vůně, podle toho, jak vám je to příjemné

IMG_6324IMG_6332

IMG_6336

                                                                                                                         

Postup

 

1/ Přijde na řadu kvalitní bio kokosový olej, odměříme si 25 ml, dáme ho do mističky a necháme jej rozpustit. V teplých dnech to jde samo.

IMG_6422

2/ Přidejte 50 g himalájské soli.

IMG_6428

3/ Přijdete 5 kapek svého oblíbeného éterického oleje. Můžete vůně i kombinovat dle potřeby a nálady. Pokud si chcete nejprve vyzkoušet, jestli k sobě vůně ladí, sestavte si lahvičky k sobě a vysuňte dopředu lahvičky s oleji dle intenzity kapek, kolik jich dáte do peelingu. Můžete si lahvičky posouvat a zkoušet, jaké kombinace se vám nejvíce líbí.

IMG_6432

Sestavily jsme pro vás přehled éterických olejů, které se hodí na různé typy problémů, které v létě řešíte.

Éterické oleje na:

IMG_6435

4/ Vše promíchejte, aby se ingredience spojily. Následně dejte do skleničky nebo do plechové krabičky. My jsme využily plechové krabičky od Dulcie. Záleží na vás, co máte doma.

IMG_6445

Peeling můžete vyrobit i jako dárek někomu pro radost. Je to jednoduché a připravíte tak krásný dárek. Skladujte ho pak při teplotě do 25 stupňů.

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 09. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář