Nejoblíbenější kousky z přírodní kosmetiky podle našich maminek pro vaše miminka

Maminky jsou naší velmi oblíbenou skupinou zákaznic, které se k nám rády vrací. Jelikož máme často dotazy na osvědčené nebo oblíbené produkty, daly jsme pro vás dohromady alespoň 3 tipy na Nejoblíbenější kousky z přírodní kosmetika pro vaše miminka. Jsou to 3 nejoblíbenější produkty u našich maminek. Jste zvědavé, které to jsou? Nebudeme vás dlouho napínat.  Pojďme na to.

Medvídek mycí olej na zadečky od české značky Eoné

1.Medvídek mycí olej na zadečky od české značky Eoné

Medvídek mycí olej na zadečky od Eoné je přírodní olejíček vyrobený ze sezamového, sojového a mandlového oleje. V kombinaci s olejem z kukuřičných klíčků a levandulovou silicí, která dodává olejíčku krásnou vůni. Tento hydrofilní olejíček je vhodný pro přípravu mycí emulze pro miminka. Spolu v kombinaci s vodou s ním vytvoříte skvělou mycí emulzi, kterou můžete aplikovat přímo na zadeček, nebo na ubrousky Perlička. Díky němu lehce očistíte zadeček miminka. Jelikož je Medvídek složený z olejíčků, krásně zklidňuje a hydratuje namáhanou pokožku. Spolu s biologicky rozložitelnými ubrousky Perlička vytváří skvělou alternaci běžných vlhčených, parfemovaných ubrousků, které obsahují chemické konzervační látky. Vyzkoušejte šetrnou alternaci konvenčním ubrouskům. Budete tak šetřit nejen pokožku svého miminka, ale i přírodu. Více informací o něm najdete zde.

Eco Cosmetics Baby Dětský opalovací krém SPF 45 BIO

2. Eco Cosmetics Baby Dětský opalovací krém SPF 45 BIO

Hledáte dětský přírodní krém na opalování s SPF ochrannou? Chtěli byste alternaci ke konvenčním opalovacím krémům, které jsou v drogeriích nebo lékárnách? Baby Dětský opalovací krém SPF 45 BIO od německé značky Eco Cosmetics je zcela bez parfemace. Díky tomu je vhodný i pro velmi citlivou pokožku, pro miminka a dětskou pokožku. Je v bio kvalitě (100% přírodní opalovací krém), což dokládá bio certifikace Ecocert. Má ochranný faktor SPF 45 s minerálními filtry, které chrání pokožku před UVA, UVB i UVC slunečním zářením. Dobře se aplikuje a roztírá a nezanechává bílý film na pokožce. Je voděodolný, což oceníte zejména, jestliže vyrazíte na dovolenou k vodě. Obsahuje bambucké máslo, sojový olej, rakytníkový olej a extrakt, olivový olej, makadamiový olej, jojobový olej, pupalkový olej, vitamín E … Více informací o něm najdete zde.

Havlíkova přírodní apotéka Havlíkův přírodní zázrak

3. Havlíkova přírodní apotéka Havlíkův přírodní zázrak

Havlíkův přírodní zázrak je všestranná mastička, která se hodí do každé rodiny. Mohou jej používat dospělí, ale i děti a miminka na opruzeniny a vyrážky. Nejvíce ho ocení suchá, popraskaná, citlivá a namáhané pleť. Můžete jej aplikovat na suchá a popraskaná místa nejen na rtech, ale i na pokožce těla, obličeje, či na loktech. Pomáhá hojit kožní problémy jako je akné, ekzémy, lupenka. Je vhodný i na vrásky kolem očí a na krku či dekoltu. Využijte ho i jako krém po opalování, na suché konečky vlasů či oslabené řasy.  Více informací o tomto produktu najdete zde.

A jaké jsou vaše oblíbené produkty pro miminko? Je něco, co vám v naší nabídce chybí? Dlouho jsme přemýšleli třeba jestli zařadit látkové plenky. Budeme moc rádi za Vaši zpětnou vazbu. Můžete nám ji psát do komentáře pod článek. Děkujeme.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 06. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář