NuSpring pro vás zrychluje dopravu neskutečným tempem

Víme, že rychlost je pro nás stejně jako pro vás důležitá. Většina z nás při nákupech na eshopu řeší, jestli se mu tam dobře nakupuje a mají produkty skladem. Jak rychlou mají dopravu případně zda mají dopravu zdarma nebo možnost osobního odběru. Známe to všichni. My se snažíme ale překonat naše limity a jít stále dál za hranice možností i když se to zdá někdy neskutečné. Dali jsme si challenge a to zrychlit dopravu ještě více. Výzva byla doručit vám balík při objednání do 15 hodin odpoledne v pracovní dny ještě ten den na naše Výdejny NuSpring v Praze. A nebo doručit vám balíčky přes naše přepravce na druhý den. Povedlo se? Ale ano! obě výzvy splněny.

NuSpring doručuje balíky již do pár hodin

Jak jsme to dokázali? Prostě jsme se hecli a řekli si, proč ne. Naše limity jsou mnohdy jen v naší hlavě a jak se říká, všechno jde, když se chce. Jelikož na sobě stále pracujeme a nikdy se nespokojíme s tím, co už je hotové, tak to byla pro nás skvělá motivace posunout se zase dále. Pojďte to s námi celé otestovat.

E-shop NuSpring zrychluje dopravu doručení do pár hodin

Otestujte rychlost dopravy na NuSpring.cz a vyhrajte 1 ze 3 poukazů na nákup v hodnotě 1000 Kč

Abychom se tu jen nechvástali něčím, co možná platí a možná ne kdo ví, pojďte si dát takovou malou challenge s námi a otestujte si nás. Pro 3 z vás máme skvělou motivaci a to poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup přírodní kosmetiky, zero waste pomůcek nebo eko drogerie u nás v NuSpring.cz. Jak vyhrát?

  1. Nakupte na www.nuspring.cz.
  2. Udělejte fotku nákupu nebo balíčku, který vám od nás přišel v datu od 6.8.2019 do 21.8.2019.
  3. Sdílejte ji na facebooku či instagramu a hlavně nás označte na facebooku jako @NuSpring Česká republika nebo na instagramu jako #nuspringcz. K fotografii nám pak napište, jestli jsme slibovaný čas doručení ten den na Výdejny NuSpring nebo na druhý den přes naše přepravce splnili nebo nesplnili.
  4. Vybereme 3 nejhezčí příspěvky, které oceníme poukazem na nákup.

E-shop NuSpring zrychluje dopravu

Budete to právě vy? Není lepší plnit, než slibovat? Prověřte nás jako ve škole. Doufáme, že vás nezklameme a naopak budete mít velkou radost.

Vaše kočky z NuSpring

Kristýna, Ivana a Péťa

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 26. 07. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář