Účinné a výživné látky důležité při léčbě akné

Kosmetika z Mrtvého moře je známa pro svou bohatou směs vitaminů, minerálů a blahodárných výtažků z nejrůznějších rostlin příznivě působících na pleť při boji s akné.


Bahno a minerály z Mrtvého moře

Vysoký obsah minerálů v bahně z Mrtvého moře regeneruje pokožku a napomáhá léčbě proti akné. Mezi hlavní minerály, které pomáhají získat pleť bez akné, patří Draslík, Sodík, Brom, Hořčík, Zinek a Vápník.
a
a
shutterstock_124019500
Aloe Vera
Je hojně využívána v léčbě akné pro své protizánětlivé a čistící účinky. Je označována za přírodní antibiotikum.
a
shutterstock_98862782
Rakytníkový, Palmový a Avokádový olej

Jsou bohatým zdrojem vitaminu E. Protizánětlivé a regenerační účinky olejů mají velký vliv na léčbu akné. Vyživují a hydratují pokožku.
a
shutterstock_130362053
Zelený čaj a Verbena
Zinek obsažený v čaji zklidňuje pleť a má protizánětlivé účinky. Pro své léčivé účinky je verbena používána k regeneraci pleti. Je vhodná k posílení organismu a obnově buněk.
a
shutterstock_156746225
a
Bílý a zelený francouzský jíl

Jíly mají detoxikační účinky, a proto se využívají pro léčbu akné. Jsou vhodné pro všechny typy pleti. Působí proti celulitidě i vráskám.
a
shutterstock_109975109
 
Med
Má protizánětlivé účinky. Využívá se při hojení ran. Je přírodní zbraní v léčbě vyrážek a akné. Příznivě působí na suchou pokožku.
a
Urea
Přináší okamžitou pomoc v léčbě akné. Urea je hojně využívána v kosmetice, která se zaměřuje na léčbu aknózní pleti.
Vitaminy A, B, E, F
Nezbytní pomocníci pro celý náš organismus. Dostatek vitaminů regeneruje buňky, suchou pokožku zanechávají vláčnou a svěží. Hojí rány a jizvy.

* Povinné položky

Zanechte komentář

  • […] Obsah účinných a výživných látek […]