Plantes & Parfums Provence francouzské přírodní toaletní vody a sójové svíčky

Francouzská značka přírodních toaletních vod a přírodních sójových svíček Plantes & Parfums Provence nás zaujala svými přírodními vůněmi, pěkným balením a přitom cenově dostupnými produkty. Mezi vůněmi se najde každý. Mají svěží, květinové, smyslné i kořeněné vůně.

Plantes & Parfums Provence – francouzské přírodní toaletní vody a sójové svíčky

Značka Plantes & Parfums má za sebou dlouholetou tradici. Vyrábí produkty již od roku 1983 přímo v srdci francouzského regionu Provence. Krásné prostředí je pro výrobce úžasnou inspirací, kterou vkládají do své tvorby. Všechny toaletní vody jsou vyvíjeny přímo parfuméry v oblasti Grasse ve Francii. Dbají na tradiční postupy výroby a respekt k přírodě i k nám samotným. Toaletní vody jsou 100% přírodní a nabízí různé vůně do kořeněných tónů, povzbuzující, květinové. Záleží jen na vás, která vůně lahodí vašem nosu.

Plantes & Parfums Provence francouzské přírodní toaletní vody a sójové svíčky

Plantes & Parfums Provence – přírodní sójové svíčky pro útulnou atmosféru

Všechny přírodní sójové svíčky Plantes & Parfums jsou vyráběny ručně podle tradičních řemeslných postupů v městečku Sablet v Provence. Jsou vyrobeny ze sójového vosku a kombinací několika vůní, které spolu dotváří jednu myšlenku. Používají pouze bavlněný knot. Díky čistým přírodním surovinám svíčky neobsahují GMO, barviva, pesticidy ani herbicidy. Na rozdíl od parafínových svíček nevytváří černý kouř, hoří mnohem delší dobu (sójový vosk udržuje nižší teplotu) a nepouští do ovzduší žádné škodlivé látky.

Plantes & Parfums Provence francouzské přírodní toaletní vody a sójové svíčky

Francouzské parfémy a sójové svíčky Plantes & Parfums Provence

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář