Preserve holítka z recyklovaných obalů od jogurtu

Když zakladatel Eric Hudson studoval systémy recyklace, jak existovaly v té době,  všiml si chybějícího spojení. Více spotřebitelů recyklovalo, ale jen málo výrobců dokázalo vyrábět produkty z recyklovaných materiálů. V roce 1996 Eric založil značku Preserve, aby vyplnil chybějící místo v systému upcyklace.

Eric chtěl účinněji a zodpovědněji využívat zdroje Země a přeměnil recyklované materiály na funkční, dobře navržené a zábavné produkty. Kde je lepší začít než s produkty každodenní spotřeby?“

Jsme nadšení, že jsme objevili americkou značku Preserve a že něco takového vůbec existuje. Zakladatel Eric Hudson založil značku Preserve proto, že viděl, kolik plastových obalů od různých výrobků recyklujeme, ale je jen málo firem, které z nich něco vyrábí. Rozhodl se vdechnout plastu druhý život a poslat ho zpátky do světa. Začal na produktech, které potřebujeme každý den. A my jsme šťastní, že vám je můžeme představit.

Preserve – holítka z recyklovaných obalů od jogurtu

Snažíte se také  minimalizovat váš vliv tvorby odpadu na životní prostředí? Chcete být ohleduplní k přírodě i k vám samotným? Jsme rádi, že vám můžeme představit Holicí strojek z recyklovaného plastu Shave 5 a Triple z recyklovaného plastu z kelímků od jogurtu od americké značky Preserve. Jsme nadšení, že značka využívá k výrobě odpad, který my vytváříme, a zbytečně se hromadí. A ještě k tomu nebylo holítko testováno na zvířatech ani není vyrobeno ze živočišných přísad a je držitelem cruelty-free certifikace (HCS). Holítko je tak vhodné i pro vegany

Holicí strojky Preserve mají vyměnitelnou žiletku, kterou můžete poté dokupovat. Mají hydratační a hojivý proužek s aloe vera a kokosovým máslem nebo vitamínem E. Tělo holítka je ergonomické pro lepší držení. Má jednoduchý a velmi pěkný designe v hned několika barvách. Která barvička se vám líbí nejvíce? Holítka Preserve jsou unisex vhodná pro muže i pro ženy. Záleží jen na vás, která barva se vám líbí. Neobsahují Bisfenol-A (BPA) a ftaláty jako konvenční plastová holítka.

Preserve – sbírá použité obaly v rámci projektu Gimme5

Výrobce Preserve díky projektu Gimme 5 sbírá a zpracovává použité plasty (polypropylen), které by skončily na skládce. Jsou to plasty od kelímků, ale i dalších potravinových výrobků. Značka Preserve je certifikovanou společností B Corp. Co to znamená? Je to celosvětová iniciativa sociálně a enviromentálně zodpovědného podnikání. Pojďme je podpořit a pomoci minimalizovat plast ve světě, který může dostat druhý nádech a být znovu využit.

Ekologická holítka Preserve

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář