Přírodní barva na vlasy Voono

vonoo_logo_pevneVoono…. Hmmm.  Co to je jako za slovo? Myslím si, že všichni jazykovědci by z tohoto slova nadšení nebyli. Je ale celkem trefné a výstižné. Voono má znamenat vyjádření nadšení: „Je to ono, to pravé, to, co jsem hledal.“ Je to Voono znamená je to ono. Značku Voono založila mladá dáma (pro nás vlastence – Češka :)) Kateřina, která pociťovala na trhu nedostatek kvalitních přírodních barev na vlasy. Odstíny, které hledala, nenašla a tak si je sama vyvinula a začala vyrábět. Sami se můžete podívat, že má krásné hnědé odstíny, zářivé odstíny rezavé, ale i čistou černou barvu na vlasy.

„Naším přáním je, aby lidé žili co nejčistěji – společnost se pohybuje v začarovaném kruhu a chemií ničí svá těla i životní prostředí. Toxiny ve vodě, potravinách a výrobcích napadají všechny lidské orgány a mnoha z nich se nedá zbavit ani radikální detoxikací, škodlivé látky v sobě zkrátka nosíme již navždy. Jsme si vědomi toho, že 100% čistý život spadá do sekce iluzí, ale nabízíme reálnou možnost, která uleví lidem, přírodě i zvířatům.“

voono3
Voono je česká značka 100% přírodních bylinných barev na vlasy

Voono – česká značka 100% přírodních henna bylinných barev na vlasy

Zní to jednoduše, nelíbí se mi nabídka barev, tak si vyrobím vlastní, že? Za výrobou je ale spoustu práce a vývoje. Navrhujete, vymýšlíte, zkoušíte, testujete na sobě, kamarádech a pak dlouho nic a nakonec to vyjde. Značka Voono ale není jen jedna z řadových barev na vlasy, které v regálu leží a nic neříká. Ne. Značka Voono přináší celý koncept etického náhledu na svět. Dbají na čistotu značky. Na to, že všechny suroviny jsou čistého původu, kvalitně zpracované. Nejsou testované na zvířatech. Krabičky jsou jednoduché, recyklovatelné, aby co nejméně škodily životnímu prostředí.

IMG_1138
Značku Voono založila mladá dáma (pro nás vlastence – Češka :)) Kateřina Schleifer, která pociťovala na trhu nedostatek kvalitních přírodních barev na vlasy

Obsah účinných látek v barvách na vlasy Voono 

100% přírodní henna bylinné barvy na vlasy Voono jsou sestaveny z indických bylinek, které mají pomáhat tělu. Již po pět generací je pro vás vybírají a sklízí 2 krát ročně na malém políčku. Dbají na kvalitu bylinek, aby do těla nešlo nic, co by mu škodilo. Voono barvy neobsahují žádné umělé konzervační látky, peroxid, umělé parfemace, barviva či tajemství ve složení ani při výrobě. Henna barvy Voono nejsou vyráběny ani testovány na zvířatech.  Jsou vhodné i pro vegany.

Vzorník henna barev Voono

Vzorník barev Voono

Proč si zamilovat přírodní barvy na vlasy Voono?

  • jsou to 100% přírodní bylinné barvy na vlasy
  • henna neničí vlasy, naopak je vyživuje a hydratuje
  • vytváří krásné přirozené odstíny barev
  • nejsou testovány ani vyráběny ze zvířat
  • neobsahuje žádná umělá barviva a vůně, umělé konzervační látky, peroxid atd.
  • česká značka barev na vlasy
  • vhodné i pro vegany

ikona1 ikona2 ikona3

 

Přírodní barva na vlasy Voono

kup 180 kup 181 kup 182 kup 183 kup 184kup 185

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 08. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář