Proč používat přírodní a bio mýdla?

Používání mýdla máme často spojené s naším dětstvím, kdy se jedno mýdlo používalo na obličej, tělo i vlasy. Většinou příliš nevonělo, nebo mělo takovou prapodivnou vůní. Bylo v takové měkké konzistenci, která se rozpatlávala po umyvadle i mýdelničce. Nebo naopak takovou tuhou, nepříjemnou konzistenci, která by jen těžko něco umyla. Se slovy maminky či babičky „Umyj se pořádně“, jsme drhli všechna místa, až se z nás valila pěna všemi směry. Jaká jsou ale přírodní a bio mýdla dnes? Proč se jich už bát nemusíte? Jaké mají účinky? Věděli jste navíc, že vydrží opravdu, ale opravdu dlouho?

Výhody přírodních a bio mýdel

  • základ tvoří přírodní, kvalitní oleje a bylinky
  • mýdla nevysušují, pokožka je po nich velmi příjemná, jemná, hydratovaná
  • vydrží cca 2 měsíce
  • jsou v ekologických, recyklovatelných baleních
  • nezatěžují přírodu
  • překrásně voní
  • jsou plné přírody – najdete v nich zrníčka máku, sušené květiny
  • neobsahují chemická barviva, parfemace, složky
  • jako byste zabalili kus zahrádky do jedné kostky
  • jsou ručně vyráběná
  • v nabídce máme i mýdla hojivá, která pomáhají na ekzémy, akné, lupénku

Proč používat přírodní a bio mýdla?

Doba mýdel minulých snad ve většině případů již odzvonila. Mýdla štiplavý, nevonící, mnohdy nevábná s podivnou konzistenci už jsou dávno vypotřebována. Pojďte se blíže seznámit s tím, jaká jsou přírodní a bio mýdla dnes. Nechte se zlákat krásnými ručními baleními, úžasnými přírodními vůněmi a účinky a nekonečnou výdrží.

Často se nám v obchůdku stává, že přijde zákaznice a řekne: „Mýdlo za 100 Kč? To je moc drahé.“ Cena se vám může zdát možná vysoká, pokud v samoobsluhách vidíte mýdlo za 10 – 40 Kč. V tomto porovnání je na první pohled cena vysoká. Ale…
Přírodní a bio mýdla neobsahuje chemické složky a jsou vyrobena čistě z přírodních za studena lisovaných olejů a bylinek. Oproti tomu klasická konvenční mýdla jsou vyrobena na základě mycích, pěnivých složek jako je SLS a další. Některé jsou vyrobeny z látek, které sloužily dříve k mytí strojů ve strojírenském průmyslu a my se jimi dnes myjeme a mnohdy o tom ani nevíme. Přírodní mýdla neobsahují umělá barviva, konzervanty, ani umělé složky.

Všechny mají recyklovatelné, ekologické balení, které se dá zpracovat dále nebo se jednoduše rozloží a nezatěžuje přírodu. Všechna mýdla jsou ručně vyrobená a pečlivě balená. Jsou to mýdla, která vyprávějí svůj příběh. Někdo si s nimi dal práci a vyrobil je poctivě. Přírodní a bio mýdla nevysušují a nenechávají pokožku staženou, svědivou a napnutou. Díky obsahu olejů ji naopak hydratují a vyživují. Zanechají ji tak i po koupeli jemnou. Několik mýdel v naší nabídce má hojivé účinky a pomáhá hojit kožní problémy jako jsou ekzémy, lupénka, akné, vyrážky a mnohé další.
Tuhá přírodní a bio mýdla navíc velmi dlouho a dlouho a dlouho vydrží. Tady to musím
zopakovat a zdůraznit. Klasický sprchový gel se velmi rychle vypotřebuje, mýdlo však zůstává dlouho. I když se s ním myjete každý den, vydrží vám třeba cca 2 měsíce.
V nabídce máme mýdla na vlasy, mýdla na tělo i obličej. Najdete mezi nimi ale i mýdla pro vaše čtyřnohé miláčky – máme v nabídce totiž i repelentní mýdla pro pejsky s roztomilým názvem O psíčkovi a vaničce.

Přírodní a bio mýdla z naší nabídky

Autorem příspěvku je null
Publikováno 21. 07. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář