ProVitality Konjacová houba

Provitality je slovenská značka přírodních kosmetických pomůcek a zdravých potravin. Jejich cílem je nabídnout lidem zdravý životní styl. Jelikož vědí, že jsme většinou ve shonu a stresu, snaží se nabídnout zdravé potraviny a kosmetické pomůcky bez chemických konzervantů, které pomáhají ke zdraví. Jsou proti průmyslově zpracovaným potravinám, které jsou ještě upravené mnohdy špatně tepelně, plné konzervačních látek a snižují tak výživovou hodnotu jídla. Jelikož vědí, že většina lidí ve shonu nestíhá mnohdy doplňovat správné množství vitamínů a enzymů, chtějí nabídnout zejména zdravé potraviny, které jsou jejich bohatým zdrojem.

„Moje cesta ke zdraví“

14699987_10210921475981780_367824943_n
Konjacová houbička slouží k čištění pleti od různých nečistot, prachu, mazu, make-upu, masky, ale i na mytí dětské pokožky již od miminka

Zdravý životní styl

Provitality chce nabídnout alternaci běžným potravinám i kosmetice. Věří, že když budeme dostatečně spát, hýbat se a zdravě jíst, povede to k dlouhému zdraví a spokojenému životu. Jedním z jejich cílů bylo i vyrobit zdravé kosmetické pomůcky bez použití průmyslového zpracování. Bez jakýchkoliv barviv, parfemací a chemických přísad. Jelikož chtějí stejně, jako si bereme z přírody, ji i vracet, hledají biologicky rozložitelné materiály. Z jejich nabídky nás zaujaly zejména Konjacové houbičky, které jsou 100% přírodní a 100% biologicky rozložitelné. Jsou skvělou alternací vatových tamponků, ubrousků, ale i syntetických houbiček. Právě ty se špatně rozkládají a zatěžují přírodu na několik let.

Obsah prospěšných látek v Konjacové houbě

Konjacová houbička slouží k čištění pleti od různých nečistot, prachu, mazu, make-upu, masky, ale i na mytí dětské pokožky již od miminka. Je mnohem kvalitnější, než mořské houby. Zaujala nás zejména tím, že je 100% přírodní a biologicky rozložitelná. Nezatěžuje tak přírodu a toho si velice vážíme. Neobsahují barviva, umělé parfémy, ropné deriváty, syntetické látky, ani konzervanty. Naopak je 100% přírodní. Obsahuje v sobě čistě přírodní látky, jako jsou proteiny, sacharidy, lipidy, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor, měď, pantothenát, mastné kyseliny, kyselinu listovou, zinek a vitamíny A, B1, B2, B6, B12, C, E a D.

Konjacova houba SPO2
Konjacova houba nás zaujala zejména tím, že je 100% přírodní a biologicky rozložitelná

Proč si zamilovat Konjacovou houbičku od Provitality?

  • je 100% přírodní z rostliny Konjac
  • šetří přírodu – 100% biologicky rozložitelná
  • je velmi šetrná k pleti
  • nedráždí pokožku a nezpůsobuje alergie
  • vydrží 8-12 týdnů
  • vhodná i k umývání dětské pokožky
KonjacovaSpongia3_Optm
Konjacová houba neobsahují barviva, umělé parfémy, ropné deriváty, syntetické látky, ani konzervanty

100% přírodní a kompostovatelná Konjacová houba 

kup 169

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 08. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář