Pro prvních 10 z vás k nákupu Ecoegg dárek: speciální limitovaná edici 10 pytlíků na udržení trvanlivosti potravin

Ve spolupráci s naší velmi oblíbenou značkou přírodní ekodrogerie Ecoegg z Anglie jsme pro vás připravili akci. Pro prvních 10 z vás, kteří si nakoupí produkty Ecoegg, máme totiž dárek. Speciální limitovanou edici 10 pytlíků na větší udržení trvanlivosti potravin.

Jak dostanu dárek?

Stačí si v datu od 3.12.2018 nakoupit některý z produktů přírodní ekodrogerie Ecoegg a dárek vám automaticky do balíčku přibalíme. Pozor, platí to ale jen pro 10 nejrychlejších. Takže neváhejte a přijďte si pro limitovanou edici dárku.

Ekologické vajíčko na praní od Ecoegg

Co pytlíky na udržení trvanlivosti potravin umí a jak fungují?

Pytlíky na udržení trvanlivosti potravin od Ecoegg v sobě obsahují speciální směs minerálů (zeolit), která zpomalují proces rozkladu ovoce a zeleniny. Díky tomu vydrží potraviny o 1/3 déle než obvykle. Můžete je do nich uložit a rozčlenit si je tak v lednici. Sáčky můžete opakovaně používat. Osobně mám vyzkoušené jejich Disky na uchování čerstvosti potravin a musím potvrdit, že skutečně fungují. Zelenina se tak rychle nekazí a zůstane mnohem déle čerstvá. Někdy si zbytečně nakoupím více zeleniny, než sním a zbytečně se mi začala kazit. Teď když se podívat do šuplíku v lednici, nic se nekazí a nehnije.

Přírodní ekodrogerie Ecoegg pro váš čistý a voňavý domov

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 03. 12. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář