Pro prvních 15 z vás dárek limitovaná edice Citronových bezlepkových sušenek od Make!

Ve spolupráci s naší maďarskou značkou bezlepkových sušenek Make! a bezlepkových krekrů Glulu jsme pro vás připravili speciální únorovou akci. Prvních 15 z vás dostane limitovanou edici Citronových bezlepkových sušenek od Make! jako dárek ke každému nákupu od Make! či Glulu nad 199 Kč. Jak jsme je ochutnali, musíme říci, stojí za to!

Získejte jedno balení Citronových bezlepkových sušenek z limitované edice od Make! Mají velmi jemnou osvěžující citronovou chuť. Nejsou přeslazené, ale nabízí zdravou velmi chutnou sladkou tečku k dopolední či odpolední kávě.

Příběh Make!

Značka bezlepkových sušenek MaKe! vznikla ze zanícení lidí, kteří trpí intolerancí na běžné látky v konvenčních potravinách. Nejprve se sdružili, pak založili web, kde dávali tipy na kavárny, restaurace, ale i recepty na jídla bez lepku, laktózy či rafinovaného cukru. Jelikož jim začali čtenáři psát, kdy budou mít vlastní řadu potravin, napadlo je, proč do toho nejít? Věděli, že je velmi těžké nakupovat potraviny bez lepku a jak těžko se shání. Jelikož sami rádi zkoušeli různé recepty a měli v ruce různé kombinace chutí, které se doplňují, rozhodli se jít do toho. Vyměnili pozici těch, kteří píší články o jídle za ty, kteří ho tvoří. A vznikla tak značka MaKe! Více info zde.

Citronové bezlepkové sušenky od Make!

Příběh Glulu

Mrkněte na slané krekry od maďarské značky Glulu. Stojí za ní Porkisch Lilla, kterému bylo v dětství zjištěno, že má alergii na lepek. Sám prožíval problémy celiatiků  a tak směr, kterým se vydá, byl celkem jasný. Chtěl nabídnout lidem se stejným problémem alternace ke konvenčním potravinám. Aby se nemuseli omezovat, ale mohli jíst, co mají rádi. Krekry neobsahují cukr, lepek, laktózu, sóju, palmový tuk, ztužený tuk, rafinovaný bílý cukr, mléko, vejce, umělé přísady ani barviva. Jsou vhodné při veganském a diabetickém stravování. Všechny krekry jsou vyrobené z kvalitních bezlepkových surovin od spolehlivých dodavatelů. Jsou bez přidaných konzervačních látek. Mrkněte na jednu z příchutí česneku, oregána, pizzy atd. Více info najdete zde.

Bezlepkové krekry Glulu Bezlepkové krekry Glulu

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 02. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář