Recenze: EcoHeart-Bambusový zubní kartáček a Urtekram-Zubní pasta s eukalyptem

V dnešním článku vám představím dva zajímavé zástupce přípravků péče o ústní hygienu: Bambusové kartáčky značky EcoHeart a Zubní pastu s eukalyptem značky Urtekram. Značku Urtekram už z mého blogu můžete znát, ale značka EcoHeart je pro mě novinkou a jsem zvědavá, jestli jste o ní vy už slyšely. Značka EcoHeart pochází ze Slovenska a vyrábí kartáček s myšlenkou, což se mi moc líbí! Nabízí ekologické dřevěné kartáčky na zuby, které jsou skvělou alternativou ke klasickým plastovým kartáčkům, které většinou končí na skládkách. Když mi tedy z NuSpringu, nabídli vyzkoušení kartáčků, tak jsem byla moc ráda a neváhala jsem ani minutu.

Vybrala jsem růžový kartáček EcoHeart pro sebe a modrý kartáček pro Honzu. Ke kartáčkům nám přišla rovnou i pasta, takže v článku se dozvíte i její hodnocení. Kartáčky mají velmi inovativní balení, jsou totiž ve skleněné zkumavce s korkovým špuntem a háčkem pro zavěšení. Skleněná zkumavka je zároveň skvělým hygienickým obalem i pro cestování, jen je potřeba dávat pozor aby jste si ji nerozbily, ale věřím, že na zem ji házet nebudete ani ji nebudete křečovitě mačkat v dlaních.
EcoHeart chce navrátit lokální výrobu kartáčků na Slovensko
Kartáčky EcoHeart jsou kouzelné, jejich těla jsou z ručně opracovaného bambusu a kartáček je z jemných nylonových vláken, bez plastů, ftalátů a BPA. V prodeji jsou kartáčeky extra soft, ale i tak mi přijdou středně tvrdé, ale Honza je spokojený a já si snad zvyknu, do teď jsem používala o něco měkčí kartáček. Každopádně zoubky čistí pěkně. Dobře se drží v ruce. Líbí se mi, že nezatěžují přírodu a jde o pěkný designový kousek. Díky zajímavému obalu jsou vhodné i jako dárek. Zaujala mě také myšlenka, že se zkumavka (obal) dá dále využívat třeba na koření, nebo bylinky :).
Celou recenzi najdete na blogu Kateřiny Beauty by K zde.

Bambusové zubní kartáčky EcoHeart

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 02. 02. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář