Recenze: Avril – lak na nehty – odstín Vert d'Eau n. 573 – Nude No. 566

V dnešním příspěvku bych vám ráda ukázala dva laky na nehty značky Avril Organic. Už jste na blogu mohly zaregistrovat příspěvek o rtěnce v tužce, která mi fakt sedla, protože je pěkně jemná a na rtech vypadá přirozeně. Zpět k lakům. Z nabídky na stránkách nuspring.cz, jsem si vybrala rovnou dva odstíny. A jaké jsou moje dojmy? To se dozvíte v článku.

Laky jsou ve skleněných hranatých lahvičkách o objemu 7 ml. Pokud jde o štěteček, tak jsem naprosto spokojená, je široký tak akorát, dlouhý taky a rovně zastřižený. Konzistence laku je tekutější, ale s laky se mi lakovalo velice dobře. Oba odstíny stačily nalakovat ve dvou vrstvách. Doba schnutí laku mě mile překvapila, laky uschly velmi rychle. Na nehtech mi oba odstíny vydržely bez poškození a bez jakéhokoliv odlupování 5 dní. Super! A teď už půjdeme na odstíny.

Odstín Vert d’Eau n. 573

Tento odstín mě zaujal hned na první pohled! Jde o světle mentolovou barvičku, která je prima na léto. Nehty krásně rozzáří a upoutá zraky ostatních. Jde o nový odstín laku.

Odstín Nude No. 566

Už samotný název napovídá, že jde o krásný nude odstín. Jde o elegantní a velmi přirozený odstín. Takže pokud potřebujete třeba do práce něco decentního tak určitě vsaďte na nude laky. Nehty vypadají krásně upravené, ale ne „nahé“.
Trošku jsem si s odstínem Nude pohrála a nakonec jsem lakování ozdobila modrými kytičkami. Myslím že se rychlý nailart podařil. Posuďte samy.
Laky můžu jen a jen pochválit. Na nehtech vytvořily krásně hladký a lesklý povrch. Laky Avril neobsahují parabeny, ftaláty, tolueny, xyleny a nejsou testovány na zvířatech, což je určitě pozitivní! Stojí 79 Kč a koupit je můžete ZDE. Nakonec bych chtěla moc poděkovat zastoupení NuSpring za poskytnutí těchto laků na vyzkoušení.
blogerka kristynaRecenzi napsala blogerka Kateřina na svůj blog Beauty by K zde.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 05. 09. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář