Recenze: Ponio – Přírodní deodorant – pomeranč a eukalyptus

Už když si vezmete tento deodorant do ruky, je vám příjemný a cítíte z něj tu „přírodu“. Balení je velmi eko – papírové a recyklovatelné. Vytahuje se vytlačením zespodu, ale musíte dát pozor, aby se tyčinky nevysunulo zase příliš, zpět se dostává už hůř. Vůně je jemně pomerančová, příjemná.

Teď k aplikaci. Nejdříve jsem si tyčinkou natřela podpaží rovnou, ale divně se mi drolila. Pod tričkem to vidět nebylo, ale s tílkem bych takto nevyšla. Zjišťovala jsem tedy, jestli to má dělat a přišla jsem na to, že se podpaží má před aplikací malinko navlhčit. Druhý pokus byl tedy o poznání lepší. Tyčinka deodorantu už pěkně klouzala a rozetřela se. Ale po chvilce se mi deodorant srazil v „záhybech“. Opět nic estetického, takže jsem jednoznačně tento antiperspirant zařadila jako typ pod tričko s rukávem.
Účinky, tedy jestli zabránil pocení a nechtěné „vůni“, bych označila jako průměrné. Do velkých veder bych ho nepoužila, určitě mi v pocení celý den nezabránil, ani ten pot nepřebil. Za mě tedy pouze do chladnějších dnů. A ještě jedna věc. Prodávají se i náhradní náplně, ale už z obrázku vidíte, že obal je z deodorantu mastný, nevím tedy, jak bude vypadat po celém jeho dopotřebování. Myšlenka je to opravdu hezká, ale prakticky by to chtělo ještě doladit. Jinak je deodorant po styku s vodou krémový, takže o podpaží pečuje, může se použít i po holení a na ty méně teplé měsíce si ho určitě schovám. Deodorant můžete zakoupit zde.
antiperspiranty_bez_hlinikovych_soli_ponio
Recenzi napsala paní Alice z Mámou Stylově. Najdete ji zde.mamou stylove blogerka

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 09. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář