Recenze: MiaCalnea – Škrabka na nohy Aero Fiter: Mylo – Krém na tělo a tvář Oh la la

Dnes tu mám pro Vás dva kosmetické tipy na tělo které jsem za poslední měsíce používám. Hned na začátek napíšu o čem bude dnes vlastně řeč, krém na tělo a  škrabka na paty. V poslední době zkouším tolik kosmetiky že pomalu ani nestíhám ale náramně mě to baví, to se musí nechat. Největší paradox pak je že když letím ráno do práce a věčně nestíhám tak se namaluji jen decentně v rychlosti že právě třeba líčení tolik neřeším.

Za to když mám čas a nemusím nijak spěchat tak mě líčení fakt baví a to je už o něčem jiném. Dnes se ale nebudeme bavit k dekorativní kosmetice ale o tělovém krému a škrabce na paty, produkty které se hodí. Nejdříve vám něco napíšu o krému na tělo a tvář Oh la la vanilka a levandule, neboli krém na tělo a tvář z BIO bambuckého másla Mylo.
Krém na tělo a tvář Oh la la od Mylo
Krém na tělo a tvář Oh la la od Mylo má úžasnou vůni po levanduli
Hned na úvod musím sdělit,  že mě zaujala parfemace krému, která mi poměrně výraznější, pro můj čich určitě. Vanilka je cítit jen lehce, zatímco levandule se hlásí o slovo daleko více a pro pokud máte rádi vůně levandule tak tohle bude něco pro vás. Krém mám vyzkoušený, že má hojivé, ale zároveň i uklidňující účinky, což se třeba po dlouhém těžkým dni vážně hodí.
Hydratační schopnosti jsou vskutku velké a rozhodně plní svůj účel velmi dobře, stačí poměrně malé množství na určitá místa. Na mě byl krém třeba poměrně aromatický a našla jsem skvělé využití, které mi naprosto vyhovuje. Mažu si s ním nohy, chodidla!
Levandule má uklidňující účinky, takže mé nohy dostávají večer zasloužený klid a je to velmi příjemné. Samozřejmě jsem zkoušela i jiné části těla a můžu ho jedině doporučit! Oceňuji, že je z přírodních složek a toho si cením.
Benefity:
  • Balení 60 ml.
  • Ručně vyráběná slovenská kosmetika.
  • Obsahuje bambucké a kakaové máslo, kokosový olej, ve zkratce neobsahuje žádné živočišné přísady.
  • Vhodný pro všechny věkové kategorie, pohlaví a třeba skvělý i pro děti.
  • Hodí se pro všechny typy pokožky, dodává nesmírnou hydrataci a můžete ho použít kam se Vám zlíbí.
Škrabka na nohy Aero Fiter od MiaCalnea a krém na tělo a tvář Oh la la od Mylo.
Škrabka na nohy Aero Fiter od MiaCalnea a krém na tělo a tvář Oh la la od Mylo

Jelikož jsem v předchozím produkty nakousla téma nohy, tak tu mám další produkt, který by jste určitě měli mít a to Škrabku na nohy Aero Fiter od polské značky Mia Calnea. Hlavně po létě jsou moje nohy takové vysušené a potřebuji dávku větší péče než obvykle. Proto jsem byla ráda, když jsem narazila na tuto škrabku, jelikož má poměrně větší balení a dobře se třeba drží v ruce. Skvěle se s ní odstraníte starší kůže a díky tomu máte pak jemné chodidla. Má dvě brousicí strany, jedna je hrubší a druhá jemnější. Ideální je používat obě strany, jelikož díky tomu docílíte, že budete mít jemná chodidla a paty. Pokud hledáte nového pomocníka, který vám dá do pořádku chodidla, tak jsem vám asi našla řešení!
Benefity:

  • Kvalitní dřevěné provedení.
  • Ergonomický tvar.
  • Voděodolné.
  • Závěsné poutko.
Blogerka AndyRecenzi napsala blogerka Andy na svůj blog Kockandy.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 15. 12. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář