Recenze: Soaphoria – Tělové suflé Mléčné potěšení

Do rukou se mi dostalo tělové suflé Mléčné potěšení od slovenské přírodní značky Soaphoria. Značka je mi od prvního pohledu sympatická. Její produkty jsou bez výjimky vegetariánské, ve většině případů mají rostlinný původ, nejsou testované na zvířatech, vyrábí se ručně a jejich skleněné obaly se navíc dají recyklovat.

 
Suflé má krásně nadýchanou konzistenci, která mi připomíná vyšlehaný máslový krém. Je to opravdu nádhera. Na kůži roztaje do podoby oleje, který se příjemně vstřebává a kůže je pak krásně hydratovaná a provoněná. Podle mě je ideální právě do chladných dnů, kdy bude pokožku chránit před větrem a mrazem.

Jediná věc, kterou výrobku musím vytknou, je vůně. Ne, že by voněl špatně, to ne, ale voní tak neuvěřitelně silně, že si neumím představit použít ho na větší plochu kůže (pro představu jsem suflé  natřela na hřbet ruky a vůni jsem cítila ještě hodinu). Jsem na příliš výrazné vůně hodně citlivá. V suflé cítím kokos, vanilku a ještě něco, co nedovedu specifikovat. Vůně mi evokuje čistotu.

 
Celkově jsem ze suflé trochu zklamaná. Těšila jsem se na něj kvůli výbornému složení (kokosový olej, bambucké a kakaové máslo, olivový olej, vanilka), ale kvůli výrazné vůni nejsem schopná ho používat. Nicméně chci Soaphorii dát druhou šanci a vyzkoušet jinou vůni, třeba mi sedne líp. Ta konzistence suflé je totiž dokonalá.
Tento příspěvek vznikl ve spolupráci s NuSpring.

blogerka Kristyna
Recenzi napsala blogerka Kristýna na svůj blog Rozmarné děvče.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 11. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář