Recenze: Avril – Tužka na obočí

Mimo pinzety využívám samozřejmě i barvičky. Jak jsem psala, zatím považuju za nejlepší volbu lehké domalovávání a tvarování obočí pomocí stínů. A na tom se nic nemění, ani po vyzkoušení tužky na obočí od francouzké značky BIO kosmetiky Avril.

IMG_7050

Jasně, chtěla jsem experimentovat a ozkoušet, jestli mi bude tužka vůbec vyhovovat. A možná by i sedla. Kdyby nebylo pár zásadních „ALE„.

IMG_7054 (1)

1. tužka má sytě hnědou barvu – je tedy světlejší než můj odstín vlasů, který jde do hnědočerna. Což není nic proti ničemu a teoreticky by to mělo být v pořádku, protože černé obočí si malovat odmítám. Vypadalo by to podle mě hrozně tvrdě, a pokud fakt nemáte vlasy v odstínu havraní černi, nemůže to snad ani ve výsledku fungovat.
Abych to nezakecala – tužka je sice hnědá, ale s takovým hodně teplým odstínem, který mi k vlasům moc nejde…

IMG_7055

2. tužka kreslí hodně výrazně. Kdyby na ní nebylo napsáno „na obočí“, klidně bych s tím namalovala fešnou oční linku kolem řas. Což ostatně dělám a je to jediné využití, které pro tužku mám. Je hodně měkká, dobře přilne, tuha se neláme a dá se ostrouhat do echt špičatého hrotu, se kterým byste v pohodě namalovali nové ťupky i berušce na krovky .

IMG_8548

Dívala jsem se, že e-shop NuSpring.cz, ze kterého tužku mám, nabízí od téhle značky jen jeden odstín. Pokud by vám tedy sednul, máte tužky na obočí v oblibě a dáváte jim přednost před stíny… Tak proč ne. Cena 99 Kč je celkem milá – na to, že jde o BIO kosmetiku a ještě navíc s certifikátem EcoCert.

Pro mou maličkost je to fakt spíš jen na ty oční linky, které moje roztřepaná ruka zvládna s tužkou naprosto v pohodě. Na obočí ji tedy nevyužívám.

Recenzi napsala blogerka Magdalena na svůj blog Růžový Chroust zde.

chroust

Autorem příspěvku je null
Publikováno 19. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář