Jak minerály z Mrtvého moře vyřeší moje akné?

Mrtvé moře obsahuje 33 % soli a unikátní množství minerálů. Sůl je z Mrtvého moře odpařována a tím v sobě udrží spoustu minerálů a stopových prvků. Je vědecky prokázáno, že soli a minerály z Mrtvého moře jsou prospěšné pro celé tělo a jsou známé především pro své schopnosti léčit různá kožní onemocnění mezi které patří i akné.

Bahno z Mrtvého moře má mimořádnou schopnost absorbovat tuky a špínu. Jeho jemné přírodní složení odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje obnovu nových buněk. Studie prokázaly při použití produktů z Mrtvého moře znatelné změny již po několika týdnech. Pleť je zdravá a zářivá.
V přípravcích z Mrtvého moře tak hraje vysoká koncentrace solí a minerálů důležitou roli při hojení a léčbě akné.
 

3 kroky pro krásnou pleť bez akné

1)   Ráno a večer si vyčistěte pleť mýdlem s obsahem bahna z Mrtvého moře, které hloubkově čistí a zároveň udržuje přirozenou úroveň hydratace pleti a zlepšuje její texturu.
2)   Na čistou pleť naneste vrstvu Zklidňujícího pleťového krému a jemně vmasírujte do úplného vstřebání.
3)   2x týdne naneste na čistou pleť Bahenní masku. Relaxujte a nechte ji působit 7-10 min. Následně masku smyjte vodou a naneste na pleť Zklidňující pleťový krém.
a
„Nezapomínejte, že jen pravidelná péče o pleť může přinést očekávané výsledky. Kosmetiku značky Minus 417 nedoporučujeme kombinovat s dalšími kosmetickými přípravky jiných značek. Používání stejné řady kosmetiky vám zajistí výsledky mnohem rychleji.“

* Povinné položky

Zanechte komentář