Soutěž o 3 sety vzorečků přírodních parfémů Fresha

Rádi bychom vám představili českou značku čistě přírodních olejových parfémů Fresha. Ty vyrábí Alenka v Bruntálu v Čechách.  Zatím má v nabídce 6 vůní, ale myslím, že se v nich najde každý. Najdete tu květinové, svěží, ale i kořeněné tóny. Základem je vždy jojobový olej a esenciální oleje, které jsou speciálně sestavené, aby vytvořily voňavou kompozici přímo na tělo. Pojďte si zasoutěžit o 3 sety vzorečků parfémků Fresha.

Jak mohu vyhrát 1 ze 3 setů vzorečků přírodních parfémů od značky Fresha?

Stačí nám buď sem do komentáře pod soutěž napsat, která vůně Vás od značky Fresha nejvíce zaujala a proč, nebo se můžete zapojit i na sociálních sítích a napsat nám komentář k soutěži tam. Soutěž probíhá od 18.-22.7.2018, poté vybereme 3 z Vás, které oceníme setem vzorečků (6 kusů).

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 18. 07. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Ali

    Nejvíc mne (na první přečtení, bohužel ne očichání) zaujala vůně Synergy a pak Kardamen.

  • Ali

    …protože mám ráda citrusy a jehličí:-) (doplňuji odpověď, protože jsem brzda a zapomněla jsem, ne proto, že bych chtěla víc šancí na výhru).

  • Jana

    Dobrý den, velmi mě zaujala vůně SYNERGY, protože mám ráda citrusové a svěží vůně – pro léto jak stvořené 🙂

  • linda

    nejvíc mně zaujal parfém Synergy pro své složení – kombinace osvěžujícího citrusu společně s květinovou vůní musí být naprosto neodolatelná 🙂
    samozřejmost netestování na zvířatech a vhodnost pro vegany je vítaný bonus!

  • Lenka Joudlova

    Me nejvíc zaujal asi jasmín.Mám rada květinové vůně.

  • Květa Kleinová

    mám ráda vůně spíše sladkokyselé,určitě by se mi líbil JASMINE

  • Diana Kalášková

    Neskutečně moc mne těší, že se tyto parfémy objevily na trhu. Zbožňuji vonné oleje a všechny kombinace vypadají lákavě, nejvíce asi Namasté. Ráda bych si je ale všechny pořádně očichala a vyzkoušela, abych si mohla vybrat ten, který mně bude sedět nejlépe!
    Díky 🙂
    Diana

  • Věra Bílková

    Dobrý den,
    Neznám Vaše vůně ,proto bych i touto formou měla zájem se s nimi seznámit ?

  • Nikola Poláková

    Mě nejvíce hned parfémů několik. Jsem velkou milovnicí květinových vůní, ale zároveň neodmítnu ani aroma santalového dřeva. Proto jsem si nemohla nevšimnout parfémů Fresha No.1, Jasmine a Namaste. Jestli autorce její první parfém opravdu připomíná procházení se rozkvetlou zahradou, určitě to musí být zvláštní zážitek. Málo parfémů tohle umí doopravdy vyvolat. Dále také velice oceňuji i to, že parfémy jsou čistě přírodní a moc se tak znovu napojit alespoň trochu na matku přírodu. 🙂

  • Hana Anténová

    Popisy a složení všech parfémů jsou úžasné, mě nejvíce zaujal parfem NAMASTE. Jednak už svým názvem-pozdrav ze sanskrtu -Bud´pozdraveno to nejvznešenější v Tobě-, jednak svým složením.Unikátní vůně růže podtrhuje ženskost v nás.

  • Iva

    Nejvíce mě zaujal přírodní olejový parfém Fresha No.1, kde se snoubí sladká květinová vůně s osvěžující citrusovou. Miluju meduňku. Zajímavý je i vznik značky. Držím palečky, ať se daří 🙂

  • Löblová

    Dobrý den,
    velice mne zaujala Vaše nová nabídka olejových parfémů. Budou jistě všechny krásné, i když každý trochu jinak podle vůně. Vyhledávám parfémy, které ve složení mají jasmín. Ach bože, jak já tuhle vůni miluji a proto i dnes jí dávám svůj hlas. A v olejovém základu bude výdrž nekonečná! Byla bych potěšena tuto vůni vyzkoušet.

  • Petra Pilenová

    Moje volba je jasná, je to JASMINE. Miluji vůni jasmínu, připomíná mi dobu, kdy jsem žila v Damašku a jasmínová vůně mě provázela celý pobyt. Zamilovala jsem si tu zemi, mám tam dodnes plno přátel, se kterými se navštěvujeme. Mezidobí, mezi návštěvami Sýrie, by mi mohl zpříjemnit právě tento parfém a těšit mě svou vůní, která má pro mě osobně obrovské kouzlo.

  • Alexandra Suchánková

    Nejvíce mě zaujala Synergy, protože citrusové vůně prostě miluji 🙂

  • Jitka

    Hezký den. Těžko dle popisu hodnotit, jak jednotlivé esence spolu dohromady fungují, třeba bych dle ovonění zvolila úplně jinak, ale dle popisu bych vybrala smyslnou JASMINE 🙂

  • Šárka Riedlová

    Jakou vůni od FRESHA vybrat?
    To je otázka dosti těžká!
    S kouřovým parfémem NAMASTE,
    budu neodolatelná, indická kněžka!

    A máme tu dilema.
    Co třeba vůně jasmínu?
    S levandulí a ylang-ylang,
    jako když na rozkvetlé louce spočinu.

    Přírodní olejová vůně SYNERGY,
    po citronech krásně voní,
    Nakopne vás ohromnou silou,
    zamilujete se do ní.

    A co kořenitá, svěží vůně?
    Divíte se tomu, že?
    PURE HOMO jmenuje se,
    pravá vůně pro muže!

    FRESHA to je značka česká,
    pro muže i pro ženy,
    Harmonizující a navíc bio.
    To jsou jejich olejové parfémy!

  • Dobrý den, milé dámy,

    děkujeme velmi za všechny komentáře do naší soutěže tady i na sociálních sítích. Mezi 3 výherkyněmi jsou:

    @Zita Kolářová
    @lover_of_harmony
    @blahborka

    a jelikož jsme tu našli krásnou básničku od Šárka Riedlová, rádi bychom přeci jen vybrali nakonec 4 výherce a tou čtvrtou je právě Šárka, protože nám básnička udělala radost. Moc děkujeme a gratulujeme výhercům.

    Zdravíme z NuSpring