Teatox 100% přírodní bylinné čaje z bio surovin

Také milujete podzimní horké čaje, které zahřejí na tělu i mysli? Už jste vyzkoušeli bylinné čaje od německé značky Teatox? Musíme říci, že všechny jsou naprosto úžasné. Jako by dokázaly povzbudit tělo i mysl a naladit vás do pohody. Známe je už dlouho a máme je osobně velmi rády. Měly jsme je pro vás vyčíhnuté už delší dobu, ale nyní nastal ten správný čas, zařadit je pro vás do naší nabídky.

Teatox 100% přírodní bylinné čaje z bio surovin

Teatox – 100% přírodní bylinné čaje z bio surovin

Bylinné čaje Teatox obsahují pouze bio suroviny v té nejčistší podobě. Díky tomu obsahuje bylinky, které nejsou nijak postřikovány pesticidy a dalšími chemickými látkami. Ale rostli v souladu s přírodou i naším tělem, aby nám mohli přinést ty nejlepší výtažky pro naše zdraví. Název Teatox pochází z 2 slov TEA jako čaj a DETOX jako očista těla. Je to německá značka bylinných čajů a příslušenství pro čajové dýchánky. Založili ji v roce 2013 kamarádi Michal a Felix, kteří spolu sdíleli stejnou lásku k čajům již od svého studijního pobytu v Asii. Chtěli trošku čajové kultury přinést i do Německa a tak založili značku Teatox.

Teatox 100% přírodní bylinné čaje z bio surovin

Teatox – bio bylinné čaje pro rovnováhu těla i mysli

Mnoho čajů jim připadalo jen jako pouhý prach a zbytky, které zbyly při výrobě kvalitních a opravdových čajů. Vadilo jim, jakou kvalitu čajů výrobci prodávají a tvrdí, jak jsou nejlepší. A tak Michael odjel studovat na Tchaj-wan, kde čerpal inspiraci a naučil se tradiční výrobě asijských čajů od jednoho Zen budhistického mnicha. Osvojil si výrobu a kulturu pití opravdového čaje, který má být pro tělo prospěšný. Jeho kamarád Felix odjel do Argentiny, kde si přivoněl ke kouzlu Maté čajů. Když se setkali, skloubili všechny své znalosti a zkušenosti a vznikla značka Teatox. Čaje Teatox přináší požitek pro vaše tělo i mysl. Drží si špičkovou kvalitu bio surovin, které ukryli do čajových sáčků nebo směsí, které mají vždy nějaký význam. Najdete tu čaje pro posílení hubnoucího účinku, pro krásnou pleť, posílení organismu a mnohé další. Spolupracují i s řadou odborníků (špičkových sportovců, fitness odborníků, výživových specialistů) na přípravě svých čajů tak, aby byly v harmonii mysli, duše i těla.

Teatox 100% přírodní bylinné čaje z bio surovin

Bio čaje Teatox

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář