Trápí vás akné nebo černé tečky? Poradíme vám osvědčené produkty podle Péti

Akné, mastná pleť, černé tečky pro někoho vzdálená vzpomínka pro někoho noční můra, která se den co den vrací. Nikdo z nás neprožívá problémy s pletí v klidu, jsme z toho nervozní, necítíme se ve své kůži a chceme, aby co nejrychleji zmizely. Naše kolegyňka Péťa řešila problémy s akné dlouhá léta. V poslední době se objevují jen minimálně. Jelikož zkoušela všechny možné produkty od nás, vzala jsem 3 top produkty, které ji vyhovovaly nejvíce a hlavně ji pomohly s akné. Které to jsou?

Jelikož zkoušíme všechny možné produkty přes všechny možné značky přírodní kosmetiky, máme docela utříbený nos a výběr produktů, které se nám osvědčily. Jasné přijímáme námitku, každý jsme jiný a každému nám vyhovuje něco jiného. Vy se nás ale často ptáte, co pomohlo právě nám a co se osvědčilo nám osobně. Proto jsem připravila tento článek, kde bych ráda shrnula top produkty v péči o aknózní, mastnou pleť s výskytem černých teček. Co pomohlo Pétě nejvíce?

1. Inlight Bio super-food maska

Tomuto malému zázraku ukrytému v krásném kelímku jsem dlouho nevěřila, dokud jsem si ho nevyzkoušela sama. Za mne je to nejlepší pleťová maska, kterou jsem kdy měla. Má naprosto božskou vůni a zanechá ještě lepší pleť. Je krásně vyčištěná, hebká, vyživená, regenerovaná. Ještě nikdy jsem nic podobného nezažila. Co všechno Bio super-food maska od Inlight umí?

Trápí vás mastná či aknózní pleť? Pořád se vám objevují pupínky či černé viditelné tečky? Udělejte těmto kožním problémům přítrž. Bio super-food maska od Inlight skvěle čistí do hloubky, zklidňuje zarudlá místa, odstraňuje černé tečky a do parády si vezme i pupínky, kterým dá co proto. Zároveň pokožku hloubkově regeneruje, oživuje zašedlou pleť a dodává ji pružnost a hebkost.

Inlight Bio super-food maska

2. Zklidňující pleťový krém Minus 417

Tady hned z kraje musím upozornit, že není 100% přírodní, ale nechaly jsme si ho proto, že je to naprostá bomba v hojení akné, ekzémů a lupenky. Je to rozhodně lepší, než mastička s kortikoidy, ke kterým se kde kdo nakonec vrátí, protože jde na jistotu a nechce se trápit zkoušením různých krémů. Dává se lokálně na postižená místa. Mne velmi pomáhá s atopickým ekzémem, pokud se mi čas od času vrátí (což se nestalo již velmi dlouho, ale nechci to zakřiknout). Pétě zase na 100% vždy pomůže s akné. Krásně jej stáhne a velmi rychle ho začne hojit. Zklidňující pleťový krém Minus 417 je top krém, který nás nikdy nezklamal. Co všechno ale umí?

Zklidňující krém od Minus 417 s obsahem bahna a minerálů z Mrtvého moře hojí kožní problémy – akné, lupenku, atopický ekzém, popraskanou kůži, štípance, popáleniny a mnohé další. Inovativní regenerační krém na problematickou pleť pomáhá chránit pokožku před nepříjemnými příznaky svědění, zčervenání, chrání před infekcemi a odstraňuje příznaky suché kůže. Optimálně reguluje tvorbu mazu.

Minus 417 Zklidňující krém na akné, lupenku, ekzém

3. Havlíkova přírodní apotéka Krásná slečna BIO krém pro problematickou pleť

BIO krém Krásná slečna má velmi lehkou texturu, velmi dobře se vpíjí a je skvělým pleťovým krémem, pokud vás trápí mastná a problematická pleť. Aplikuje se na celou pokožku obličeje.

BIO krém Krásná slečna od Havlíkovy přírodní apotéky je vyvinut speciálně pro mladou a problematickou pleť se sklonem k akné a ekzémům. Vzácný extrakt Iris Florentina Root redukuje lesk mastné pokožky, rozšířené póry a působí proti bakteriím, které způsobují zanícené akné. Právě to bývá velkým problémem, které způsobuje rozšíření akné. Krém zanechává pokožku čistou a svěží. K tomu napomáhá i výtažek z lopuchu, který pročišťuje a zklidňuje pokožku.

Havlíkova přírodní apotéka Krásná slečna BIO krém pro problematickou pleť

Kompletní péče o mastnou a aknózní pleť podle Péti

Na čištění pleti:

Na hydrataci pokožky pro mastnou/smíšenou pleť:

Na lokální hojení akné:

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 06. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář